Åtrå, längtan, lust 

Åtrå, längtan, lust, begär. Något de flesta utav oss  känner av dagligen. Kanske till en specifik person, eller till en speciell situation. En fantasi eller tanke som får oss kåta och som styr våra handlingar utefter behov.

Vill inte alla känna åtrå? Bli åtrådda, vara någons förstahandsval och fantasi? Vara den som får någon annan att helt tappa fattningen. Det är en smickrande tanke, hur man kan påverka någon annan människa så starkt.

Tillåt dig njuta

Besöker man en strippklubb får man nog  räkna med att känna åtrå för en eller betydligt fler kvinnor under ett besök! Det lättklädda, nästintill nakna skapar fantasier och lust, kanske väcker det begär och hunger efter mer(!). Det handlar om att våga njuta av det som är det mest naturliga i världen! Kvinnokroppen är  fantastiskt sexig och vacker i alla dess former! Så slå dig ned, och  tillåt dig njuta utav det som utspelar sig framför dig. Dansen, rörelserna till musiken. Striptease. 

”Håll gnistan vid liv”

I relationer pratar man ofta om lust, och hur man håller ”gnistan vid liv”. Passion och åtrå är ofta det som startar en realation. Jag går igång  när en man visar extremt tydligt att det är mig han vill ha. Där det inte finns några tvivel. Jag vill kunna ta på känslan, jag vill känna ilningar hela vägen ned och bli kåt när jag tänker på hur hans händer rör mig…

Handlar det alltid om längtan och begär efter något vi inte får? När vi åtrår någon, hur håller vi det vid liv utan att  tröttna och vilja ha något annat? Och vad gör vi själva för att fortsätta vara den vår partner åtrådde från början? 

Här väcks nya sinnen till liv

Sex. Kärlek. Passion. Längtan. Begär. Åtrå. Ensamma eller med partner så har vi alla en sexdrift, ett behov av närhet och bekräftelse. Jag pratar ofta om fantasier, något vi alla har, mer eller mindre. Club KINO erbjuder en fantastisk miljö där fantasier väcks till liv, där miljön talar för sig själv med sin mystik och sensualitet.  Kom hit och möt  nattens änglar som väcker nya sinnen till liv 😉 

Inatt, den 31:a oktober  firar vi Halloween, läs gärna ett inlägg jag skrev för ett par år sedan om just Halloweenfirande! 

Puss Kenzie 

Idag är det Halloween, natten du har möjlighet att träffa våra flickor i massor av  sexiga outfits! Pamela gör sig galet sexig som en Playboy Bunnie! Kom och besök oss ikväll!