Kvinnans hemliga vapen 

En kvinnas list. Att ta för sig av det hon vill ha. I filmer och i böcker beskrivs ofta en kvinnas list hur hon utnyttjar sin sexualitet för att få det hon vill ha. Inte allt för sällan handlar det om makt, sex, pengar. Kvinnans hemliga vapen. Att spela på det hon vet männen faller för. Ögonen, håret, formerna. Kläderna. Medvetenheten att framhäva det som är tills ens fördel! Något  våra flickor är experter på här på Club KINO!

Den kvinnliga listen används flitigt!

Åter ett inlägg som till början handlar om utseendet. Men också är det just det som är vardagen. Inte bara här utan i hela världen! Men kanske är det så att man tänker att det är mer ärligt och öppet på en strippklubb. Att man kan säga lite vad man vill utan att tänka sig för innan. Varje gång jag jobbar så kommer ofta frågor som ”Var kommer du ifrån?”  ”Är du svensk?” ”Hur gammal är du? ”Har du opererat dina bröst? ”Hur mycket har du lagt in?”  Inget man egentligen anser vara otrevligt, men heller inget någon man precis träffat på exempelvis gymmet ställer frågan rakt ut till.

Lika ärligt kan jag säga att ja absolut, den kvinnliga listen används flitigt varje kväll, varje natt här på jobbet! Hur jag framhäver min kropp, mitt klädval, hur jag rör mig. Det är en strippklubb och har man valt att besöka oss och betala en entré så är det av en anledning. (eller möjligtvis  fler 😉 ) Men vi finns här för att vi tycker om att visa upp oss! Vi njuter av det precis lika mycket som Du som gäst njuter av att de det som utspelar sig framför dig!

Varje rörelse faller sig naturligt

Har ni sett Lexie dansa? Om inte hoppas jag ni unnar er ett besök här snart!  Hennes sätt att röra sig på scenen är fantastiskt! Galet sexig och varje rörelse faller sig naturligt! Lånade några bilder av henne till dagens inlägg 😉

Inte bara på jobbet

En kvinnas hemliga vapen…Inte bara på jobbet utan i vardagen tar jag alltid fördel av det jag kan när jag ska träffa någon trevlig man…Mitt val av underkläder är alltid mycket medvetet. Föredrar rött ser jag till att det är vad jag bär när vi ska ses. Jag vet också om han föredrar mitt hår uppsatt eller utsläppt, vilken parfym han föredrar…De små detaljerna som också gör skillnaden i hela hans sätt att se på mig.

Älskar att handla underkläder! När jag var i London i våras med en kollega var vi ju tvungna att besöka en utav Londons mest exklusiva butiker med sexiga underkläder och leksaker! Bjuder på några bilder från den riktigt lyxiga och burleska butiken Coco De Mer!

Hoppas vi ses till helgen!

Puss Kenzie