Till skillnad från Kenzie har jag noll kunskap om fotboll! Vet att Sverige spelar mot England samt Ryssland mot Kroatien ikväll! Min magkänsla säger att Sverige möter Ryssland i finalen om inte jag blandar ihop magkänsla med förhoppning! Tur att jag inte behöver vänta alldeles för länge för att få det svaret! Veckan som var har vi haft fullt upp, känns som att jag skriver så i varje inlägg senaste tiden 😀 ! Mr Slim Shady hade otroligt många kåta fans! Några av de struntade i att se konserten till slut, så bråttom hade de till Kino! Min plan för söndag natten var att städa i min bästis skåp! Jo men tjena, fick istället organisera mitt i kaoset! Det kom så mycket folk på min lugna söndag och mer än dubbelt så många på min lugna måndag! Låg i sängen, förlamad av trötthet hela min lediga tisdag och åt massa onyttigt!

Organisera mitt i kaoset

Organisera mitt i kaoset

Jag är inte så jätte ordningsam av mig men jag ÄLSKAR att städa åt mina vänner! Utan att de har bett om det! Det blir mer: ”Fyyy fan vad det är rörigt i ditt skåp…jag städar!” Alla kompisar jag har bott med har fått uppleva detta! Brukade gå in i deras rum, byta sängkläder, fixa tvätten, organisera i garderoben…Undrar om det är något fel på mig? Oftast så städar jag åt andra i samband med en storstädning i min garderob hemma samt skåp på jobbet! Det sker kanske en gång per halvår haha ! Känns väl skönt att organisera mitt i kaoset! Ni vet om allt annat är rörigt kan man lura hjärnan och ge den en känsla av kontroll genom att städa! Dessutom upplever jag det som lättare att tänka när det är ordning och reda omkring mig!

Organisera mitt i kaoset

”You better lose yourself in the music, the moment. You own it, you better never let it go.”

Som sagt söndag och måndag var kaotiskt pga av Eminem! Hans ord i ”Till I collapse” beskriver exakt hur måndag till tisdag natten, 04:00 kändes (eller vad min kropp och fötter skulle ha sjungit om det var möjligt!):

”Cause sometimes you just feel tired, feel weak, and when you feel weak, you feel like you wanna just give up. But you gotta search within you, you gotta find that inner strength and just pull that shit out of you and get that motivation to not give up. And not be a quitter, no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse.”

Självklart är Kino som bäst när ni är många men några sådana nätter i rad (jag jobbade även onsdag, torsdag & fredag) gör att man blir liiite trött i kroppen :)!!!

Organisera mitt i kaoset

”When I say I’ma do something I do it!”

Ja, trots kaos blev skåp projektet färdigt tisdag morgon och jag tog lite bilder i den kläd/smink röran! Tänk om all städning skulle utföras i sexiga underkläder? Vad tror ni skulle det städas mer eller bara leda till fler barn och ännu rörigare hem?

Fredagen blev en belöning i form av måååånga timmars mys med min favoritgäst och minimalt med dans! Ibland vill jag få massage, bli kramad, kliad på ryggen och att någon pillar i mitt hår! Mr. N är precis den typen, jag får ligga där och känna mig som en prinsessa! Våra fem timmar tillsammans kändes som bara en! ♥

Förresten! Ni är såååååå grymma som kommenterar våra inlägg! Stort tack och fortsätt gärna så! Berätta även om det är något speciellt som ni vill att vi berättar om!

Vill ni fira segern om Sverige vinner eller bli tröstade om Sverige förlorar så öppnar klubben 21.00 ikväll som vanligt! Jag tar semester hela lördagen, matchen börjar om ett par timmar, då passar jag på att dra till gymmet! Bör vara tomt där då!

Puss Lex

Organisera mitt i kaoset