Nina kommer ofta fram till slutsatsen att hon är lättfotad men så fort kameran är framme är hon jääääkligt SVÅR fotad!!! Inte en enda gång har vi fått till en seriös ”photo shoot”! Vi kan inte sluta skratta! Oftast är det Kenzie som fotar mig och Nina tillsammans till sina inlägg och jag tycker jättesynd om henne. Vi två ligger där och brister ut i skratt varannan minut! Kenzie säger: ”Ligg still, det här såg bra ut!” Jag drar ett opassande skämt som triggar igång ett otroligt skevt samtal och skrattande! Den här gången gjorde vi det bra! Sjukt nöjd med bilderna!

Kan inte sluta skratta

Fredag den 13:e

Idag är det den omtalade hemska fredagen den 13:e då allting går snett, minst sagt! Personligen struntar jag i alla skrockfulla dagar och det kunde lika gärna ha varit fredag den 13:e varje natt! Meeen här i logen har allting som kunde ha gått snett gjort det. Melina satte igång med att greppa tag i hennes stora heta locktång, med heeeela handen! Det sved minst sagt, efter några ”fan, helvete, hur kan jag vara så klantig” sitter hon här med blåsor på fingrarna! Sedan har vi Luna, som har glömt bort matchande underkläder, är total missnöjd med sminket och hela sin existens! Förmodligen låter det på ett liknande sätt i vår andra loge.

 

Kan inte sluta skratta

Kan inte sluta skratta…

…åt Luna och Melina som sitter och förutspår att natten går åt helvete! Kan någon vänlig själ komma på besök för att blåsa på Melinas brända fingrar och någon som kan tala om för Luna hur vacker hon är? Tack! Innan jag dränker båda! Nu är jag trött på att få svara på ”Varför är jag så ful?” frågan…speciellt när personen i fråga är vacker 😀 ! Jag förutspår att att vi kommer att ha en dunder natt inatt!

 

Kan inte sluta skratta

Som ni ser under så har jag fått en försmak för att filma mig själv i logen och lägga upp screen shots ;)!

Kan inte sluta skratta
Kan inte sluta skratta