En spännande helg!

Visst springer tiden iväg? Redan oktober och kylan kom som en käftsmäll! Snart är det Halloween och dags att ställa om klockan. Detta gör vi i slutet av oktober, närmare bestämt natten till söndag den 28:e oktober! Men låt oss njuta av nuet! Även denna helg pågår Öl & Whisky mässan nere i Nacka Strand och jag lovar att Lexie och Debbie haft det riktigt riktigt trevligt därborta! 😉  Läs hennes senaste inlägg om längtan efter en rolig helg här!

Kravlösa nätter!

Helg innebär för många en efterlängtad ledighet efter en vecka av jobb. Den berömda fredagskänslan som infinner sig, humöret på topp och längtan efter ett par dagar utan måsten. Eller kanske helt enkelt Kravlösa nätter! Precis det vi ger möjligheten till här på Club KINO. Kom hit för en natt där du släpper tankarna på allt annat och tillåter dig att njuta av våra sexiga tjejer som vill ge dig en kväll att minnas för livet!

Många föredrar lugnare nätter

Kravlösa nätter ser givetvis olika ut för oss alla! Tanken när man besöker oss är att hitta njutningen i atmosfären och känna att man kan släppa alla måsten. Och jag tror  att vi lyckas ganska bra, med tanke på många återkommande gäster! 🙂 Vissa ser vi flera gånger på en månad, till och med en vecka ibland! Ensamma och/eller med sina vänner.

En del undrar hur det kommer sig att vi har öppet alla dagar året runt, kommer det verkligen gäster en söndag eller måndag? Mitt i veckan? Absolut! En del nätter blir naturligtvis väldigt lugna! Men många föredrar de nätterna, att utan stress träffa sin favorit tjej innan hon blir upptagen med någon annan. Eller ta sig tiden att bekanta sig med någon ny. Möjligheten att spendera hela natten med henne…En natt med någon som varken dömer eller ställer några krav. Som låter dig vara precis den du vill vara

Vad vill du ha och vad behöver du för att njuta och må bra? Helgen pågår och vi finns på plats från kl 21:00-07:00! Kanske ses vi ikväll? Puss Kenzie