Imorgon är det dags att träffa en massa snygga män! Det finns ingen bättre event än Öl & Whiskymässan för just det! Det här är mässan som jag absolut inte vill missa! I år blir det nog tredje eller fjärde året i rad för mig! 

massa snygga män

På fredag ska jag dit med Debbie och på lördag får jag sällskap av Melina! Ska bli så sjukt kul! Om ni har vägarna förbi mässan var inte rädda att komma fram till oss och mingla! Jag har så många roliga minnen från dessa mässor! Snacka om ett otroligt lyckat koncept! Ett stort lokal som är fullproppad med all sorts alkohol och män! Och så vi då som går runt och flörtar med alla! Hinner inte ni med ett besök på mässan så finns det en ytterligare chans att träffa på oss! Vi kommer nämligen att befinna oss på stan fram till midnatt! Då har vi små presenter i guldfärgade kuvert! <3 Åh längtar efter massa snygga män!

massa snygga män

En massa snygga män

Jag ska försöka att ta lite bilder imorgon & lördag så får ni se dessa i Kenzies kommande inlägg 😉 Lovar ingenting, det är lätt att bli distraherad av champagne och män! Mums!

Märks det att min hjärna är på flight mode? Som jag skrev i förra inlägget så jobbade jag 6 av 7 dagar och hade en hemtenta på 6 sidor hängandes över mig. Fick sitta med den i tisdags och skriva hela allting. Från 8 på morgonen till 15, skrev färdigt, men det blev inget mästerverk direkt! Hoppas att jag får ett godkänt…Hursom, har jag inte återhämtat mig ännu (jag jobbade dessutom tisdag & onsdag haha). Har gått runt och sagt konstiga ljud istället för ord, kastat om ord med varandra och varit allmänt skev och trött!

Skål!!!

Imorgon ska jag först vara en seriös tjej och sitta på en 3 timmars föreläsning…och på kvällen är det sexiga flörtiga mig som gäller! …och en massa snygga män 😉

Ses på mässan, stan, klubben eller varför inte samtliga?

Puss på er, Lex

massa snygga män