Jag gillar män som gillar whiskey

Igår var jag och min kollega på Öl och Whiskey – mässan och smakade på alla goda drinkar och delade även ut presenter till alla modiga killar som vågade sig fram till oss, hoppas ni tyckte om presenterna 😉

Gårdagens roliga dialog:

En man frågar mig: Jobbar du som strippa?

Jag vänder mig till min kollega och säger skrattandes: Vet du vad han frågade mig? Han frågade om jag jobbar som strippa!

Mannen börjar försöka förklara sig: Nej nej, det var ju inte alls så jag menade, det var absolut inte så jag menade etc etc

Synd att vi var tvungna att gå, hade verkligen velat se hans min när han öppnade sitt kuvert och såg vad det var i den haha tror att hans min var priceless när han tänkte “men hon jobbade ju som strippa” hihi

 

Det var så mycket folk på mässan, helt fullsmockat, så det gick tyvärr inte att ta bilder, men jag bjuder på en liten dansvideo istället 😉

 

Ses vi ikväll?

Puss

Vill du läsa mer?

senaste inläggen