När jag började på Club Kino som 18-åring var jag en blyg och osäker tjej utan särskilt mycket erfarenhet av dans. Visserligen hade jag tränat rytmisk gymnastik som liten och tagit en magdanskurs, men jag var aldrig en av de sexiga modiga tjejerna som vågade sig ut på dansgolvet. Det som lockade mig att söka mig till en strippklubb var pengar och att få uppträda inför publik, jag skulle få bli en riktig artist som folk faktiskt betalade för att se, hur häftigt var inte det liksom. Jag kunde även själv påverka vilka dagar jag kunde jobba vilket passade mig perfekt i och med att jag behövde ett jobb som gick ihop med mina gymnasiestudier.

I början kändes det lite läskigt att gå ut på scenen, tänk om jag gör något konstigt och alla börjar skratta, men efter någon månad blev jag van och snart hade jag en annan känsla när jag kom ut på scenen. Så fort mina klackar nuddar dansgolvet är det som att jag hamnar i en helt annan värld, jag blir ett med musiken, alla tittar på mig, klappar händerna, man känner sig som en kändis på röda mattan i Hollywood. Dessutom var det riktigt bra betalt, mycket mer än vad jag i början förväntat mig, man kunde komma upp i höga belopp utan svårigheter och plötsligt hade jag som gymasiestudent minst lika bra månadslön som de flesta ekonomer, läkare och jurister.

Självklart kan jag också ha lite dåliga dagar när jag känner mig lite nere, men här på Kino får vi välja själva vilka låtar vi ska dansa till så jag väljer alltid låt efter mitt humör. Jag tror att jag utstrålar mycket känslor när jag dansar hihi låter lite konstigt men jag har faktiskt fått mycket beröm angående just detta från gästerna. Det känns som att scenen är ett ställe där jag verkligen får vara mig själv och bli omtyckt ändå. Jag kan säga att åren jag jobbat här har bättrat på mitt självförtroende rejält. Jag vågar prata om saker jag inte vågat prata om tidigare. Innan jag började jobba på Kino var jag rätt blyg när det gällde att visa upp min kropp, jag var nog rätt tråkig i sängen överhuvudtaget. Men nu har jag inga problem med att vara naken inför folk, inga problem att prata om sex, inga problem att berätta vad just jag gillar. Samtidigt har jag lärt mig att våga sig ifrån, vara bestämd och visa vem som är bossen hihi och även det har uppskattats av våra underbara gäster. Jag har öppnat upp en helt ny sida hos mig själv där jag vågar vara lekfull, experimentera, samtidigt har jag även blivit mer öppen mot andra.

Medan man på andra arbetsplatser oftast har en strikt klädkod kan man här klä sig hur sexigt och glamouröst som helst här, och ju mer glitter och glamour desto bättre. Jag kan inte få nog av alla dessa fina plagg. Här får man verkligen känna sig som en kvinna.  Samtidigt håller man sig i form eftersom varje danstillfälle blir som ett litet träningspass i sig. Poledance har ju faktiskt blivit en välkänd sport som många kvinnor ägnar sig åt.

Jag har alltid haft lite svårt att skaffa tjejkompisar, killkompisar har aldrig varit ett problem men just med tjejer har jag alltid varit blyg liksom, men sedan jag började på Kino har jag fått massor med underbara väninnor. Det finns nog inget annat jobb där man kan komma så nära sina kollegor som på en strippklubb. En vanlig fördom är att vi ska vara konkurrenter som sätter spikar i varandras skor hihi men sammanhållningen är otrolig. Vi skrattar tillsammans och stöttar varandra i det mesta. Oftast äter vi frukost tillsammans efter jobbet och går ut och festar och hittar på saker tillsammans. På vardagar, när det inte är så galet mycket gäster som på helgerna, får vi tid till att prova på nya poledance-moves och lära varandra nya danssteg, ibland spelar vi jatzy eller ”sanning och konsekvens”, sminkar varandra eller läser böcker högt tillsammans och mycket annat skoj.

Men nu har det blivit lite för långt inlägg tycker jag, bäst att jag avrundar min självbiografi här innan jag har inga läsare kvar hihi. Om ni undrar över något eller känner att ni vill prata mer med mig om mina erfarenhet från denna bransch tveka inte, kom och hälsa på mig på Club KiNO eller skriv  i kommentarfältet nedan =)

Är du sugen att prova på jobbet? Skicka in en ansökan HÄR! Du kommer inte att ångra dig.

 

Puss  /Natasha