I helgen fick jag höra från min sexpartner att han aldrig skulle kunna tänka sig att ha på sig handbojor eftersom han har klaustrofobi. Det fick mig att tänka på hur superviktigt det är att ha sex så snart som möjligt när man lär känna varandra, det är ju liksom minst lika viktigt att veta vad ens sexpartner föredrar i sängen som vad dennes favoritmaträtt är eller hur många syskon de har. Jag menar tänk er bara en scenario där någon som har superfetisch för analsex och verkligen inte tänder på något annat skulle träffa någon som har analfobi (finns säkert någon som har det också, verkar ju finnas fobier mot det mesta hihi) och sedan väntar de jättelänge med att ha sex tills de är jättekära… usch vilken jobbig situation de skulle hamna i, nää man ska helst ha sex på första dejten innan känslor bli inblandade, ungefär som att man gärna provar skor och kläder innan man köper dem). Inte för att jag blev jättebesviken på honom haha jag föredrar ju att handbojorna ska vara på mig 😉

Och till helgens pinsamhet… gick på museum tillsammans med en kille jag dejtade för typ fem år sedan och hans son, som när vi dejtade var tre och nu hunnit bli åtta. Jag måste dock varit riktigt trött för av någon anledning fick jag för mig att han var tre år nu?! Haha vet inte riktigt hur jag tänkte där, men pinsamt var det när han förstod att jag trodde att hans son var tre. Det värsta var att precis innan, när vi pratade om läxläsning, så var jag jättenära på att erbjuda mig att hjälpa till med matteläxor om det skulle behövas. Det var ju tur att jag inte gjorde det haha han måste ju tro att jag inte ens kan räkna till 10 ^^ Men men man kan inte vara bra på allt 😉