En natt på Kino, charm, och vackert utseende innebär inte alltid framgång. Många av er har en bild av att vi har det lättaste jobbet i världen! Vilket vi har i många avseenden, men den resterande delen handlar om få er och tro det! Det finns nätter då många av våra gäster nöjer sig med att titta på dans och mingla med oss! Det är inte alltid ni vill ha ett privat sällskap med just mig! Dessa nätter kan det hända att man dansar var tionde minut i tio timmar J! Vi är trots allt ett stort gäng vackra, halvnakna tjejer! Det kan vara svårt för er att ta ett privat sällskap med var och en av oss! Då får man välja!

Halloween

I lördags firade vi Halloween med att klä upp oss! På bilderna ser ni Luna i hennes vackra kostym! Ni som besökte oss såg hur fina alla tjejerna var! För er som missade upprepar vi det nästa år! För mig blev lördag en dans natt! Jösses säger jag bara! Jag vaknade med sår på fötterna och muskelvärk i varenda muskel kändes det som! Märktes det utåt? Nej! Vi tjejer är bra på att utstråla glädje! Jag skulle kunna gå så långt som att jämföra oss med elitidrottare som kämpar på trots skador och krämpor! Man ger inte upp förrän man har nått målet! Jag menar vi har ju valt vårt jobb! Varför ska ni då behöva uppleva tröttheten och smärtan!

 

 

inte alltid

Inte alltid …

Det är inte alltid jag känner att min hundraelfte dans blev bra men er feedback är alltid detsamma! Jag får alltid en massa komplimanger för dansen! Tack kära ni! Er feedback betyder otroligt mycket för mig! Trots allt är det er jag anstränger mig för! Då kan man även undra vart all den negativa energin skapad av trötthet tar vägen? Vi tar ut det på varandra! Som Kenzie skrev är vi väldigt bekväma sinsemellan och självklart kan vi vara riktigt bitchiga mot varandra! Vi bråkar, vi snäser till, vi drygar oss eller så sitter vi bara tysta eller så är vi extra kärleksfulla! Det är inte alltid en dans på rosor, ibland kan vi även trampa på torn! Men vad vore livet utan Kino?

Idag har jag varit uppe sedan 07.00, kom och ge mig en härlig massage!

Puss Lex

inte alltid