Helgonens afton!

Då var vi där igen, förvirringen som sker över Halloween och Allhelgonahelgen. Här i Sverige har det på något vis blivit som att vi firar Halloween två helger i rad, då den ”riktiga” Halloween infaller den 31:a oktober. Halloween kommer från en början från Irland och betyder Alla döda själars afton. Nu har det blivit större i Sverige, men som störst kanske det är i USA där barnen klär ut sig och knackar på hos folk och frågar efter ”trick or treat”. 

Alla helgons dag infaller den första lördagen mellan den 31:a oktober och 6:e november. Detta är en kristen högtid som firas till martyrers och helgons ära. En dag då ljusen brinner på våra nära och käras gravar. Söndagen efter Alla helgons dag kallas Alla själars dag. Denna helg blir Allhelgonahelgen och också på något vis övergången mellan sommarhalvåret och vinterhalvåret (även om vi ställde om tiden helgen innan).

Nog om historia! Vare sig man firade Halloween förra helgen eller denna så gillar vi att klä ut oss! Älskade bilden på Luna i Lexies senaste inlägg Inte alltid!

En djävul, katt eller sexig sjuksköterska?…

Har man önskemål om en specifik utstyrsel så är vi långt ifrån omöjliga att klä oss efter just ditt önskemål! Butiken som ligger i anslutning till klubben har massor med sköna utstyrslar för att få fart på dina fantasier! 😉

Halloween brukar ju innebära djävlar, katter, sjuksköterska eller kanske en sexig playboy bunny…Vi firar trots allt Helgonens afton!;)

Rollspel

Så vem önskar du träffa? Kanske någon som vågar viska lite snusk i ditt öra? Som får dina fantasier att spinna iväg? Om vi klär ut oss  kan vi ägna oss åt rollspel i något utav våra privatrum! 😉 Hur kul är det inte att få vara någon helt annan för en stund? Leva sig bort i en annan värld! 😉 Kinky rollspel med handklovar och polisutstyrsel där du får ordentligt med smisk? Eller kanske vill du bikta dig och avslöja dina hetaste fantasier till en porrig nunna? Eller låta en sexig liten sjuksköterska ta din puls efter en en spännande timme i jacuzzin? Möjligheterna finns och vi är på plats som vanligt varje kväll 21:00-07:00.  

Puss! Kenzie