Den lättsamma öppenheten

Jag läser Lexies inlägg Womanizer  och märker jag hur jag drar på smilebanden när jag inser hur lätt vi har att prata sex. Eller om allt egentligen. Sex, onani, pinsamheter. Det mesta.  Närsomhelst eller varsomhelst om vadsomhelst. Vi ser varandra nakna varje gång vi jobbar, vissa gillar att gå in i privatrum tillsammans och har haft många spännande stunder där med gäster! Så det blir ganska självklart, och det skapar en viss dynamik tjejerna emellan.

Och precis som Lexie skriver- Visst är det väl helt fantastiskt att kunna sitta och diskutera, ge och få tips och råd gällande sexleksaker och annat! Hur man får de skönaste orgasmerna med eller utan partner..;) En sexstund med kollegorna helt enkelt…Eller så pratar vi lite mer om…Min sexstund.

Min sexstund

Ibland är det mer bekvämt att ha sex med sig själv…Man kan göra det precis när man känner för det och behöver det. Jag älskar som bekant morgonsex. Innan jag går och lägger mig efter jobbet, eller när jag vaknar. Just morgonen är min tid. Min sexstund. När jag är som mest sugen och har behovet att släppa på spänningar i kroppen. Få ett rus genom kroppen som gör mig mer sömnig eller gör att jag piggnar till. Vem får en dålig dag om den börjar med en orgasm?! 😉 Men en leksak eller mina egna händer kommer aldrig att kunna ersätta en man. Närheten, kroppen, hans kuk helt enkelt.

Njutningen av att längta efter någon

Jag tycker om att längta efter någon. Att vilja ha så mycket så man nästan kommer utan att behöva röra! Har ni testat att binda er partner i sängen? Armar och ben fastbundna så att man inte kan ta vägen någonstans…Testa gärna med en ögonbildel också…då har du ingen aning om vad som väntar dig! Ett massageljus som brunnit en stund ger en skön känsla när de varma dropparna träffar bröstvårtorna, hur det rinner ned längs sidan tills hans hand mjukt fångar upp och börjar massera mig varsamt. Droppar på insida lår, hans händer som masserar såå nära att jag knappt kan hålla mig längre…

Och just det! Natten till söndag  ställer vi tillbaka klockan. Om man gillar att ha sex på natten har man en hel timma extra på sig att njuta  😉

Puss! Kenzie