Idag har jag på mig min sexiga cowgirl outfit… finns det någon snygging som vill komma hit och leka Vilda Västern med mig?

hihi skämt åsido så tycker jag absolut att Ni, som inte behöver supa er fulla för att ha kul, ska komma till Club Kino så tidigt som möjligt för att inte missa showen, som börjar redan 21.00, för finns det något festligare sätt att fördriva fredagskvällen på än luta sig tillbaka i en stor, skön fåtölj med en kall öl och se på förstklassig striptease, samtidigt som man blir omhändertagen av femton snygga tjejer?

♥                       ♥                      ♥                         ♥                      ♥                         ♥                      ♥                         ♥

På tal om annat… I förra måndagens blogginlägg undrade jag om man kunde ha shoppingfetisch…Jag tog mig faktiskt tid att googla på det i veckan och det verkar inte finnas, kanske jag kan vara den första att införa det? De där fjärilarna i magen kan ju liksom inte vara annat än kärlek 😉 Hittade däremot massor om andra fetischer, eller parafilier som det egentligen heter då fetisch framförallt innebär sexuell dragning till kläder, skor etc…

Några av de vanligaste, som de flesta av er säkerligen redan känner till, var: exhibitionism, som i princip alla strippor inklusive mig själv, samt en hel del av våra gäster verkar ha;-)… Hybristofili, attraktion till kriminella personer, lider nog många unga tjejer av… WAM – Wet and Messy, hur många av er tyckte liksom inte att Christina Aguilera såg porrig ut i videon till Dirty?

Hittade även en hel del exotiska, som iallafall jag inte kände till sedan tidigare… Är det ngn av er som tänder på skyddsutrustning, regnkläder, dunjackor eller ishockeyutrustning? Då har du gearfetisch… Gillar du att se tårar i ögonen på din partner så har du sannolikt dacryfili (så det är alltså detta Enrique Iglesias låt ”love to see you cry” handlar om? hihi)… blir du sexuellt upphetsad av gossedjur har du Plyschofili (låter hur gulligt som helst ju, jag skulle gärna vilja träffa den man som har Plyschofili =))

Verkar även som att det är ganska vanligt med fetisch för contortionists (onormalt viga personer, eller på cirkusspråk – ormmänniskor)… hittade massor med porrsidor som huvudsakligen gick ut på att dessa personer iförda underkläder eller kroppsstrumpor i latex eller spets böjde sig åt alla möjliga håll. Så nu undrar jag… och var ärliga nu…. blir någon av er sexuellt upphetsad när ni ser mig såhär? 😉

Puss /Natasha