Idag har jag varit duktig och tränat massor… närmare sagt i nästan 3,5 h…. tiden går extremt snabbt när man har roligt

… och nu ska jag röra mig in mot stan och äta middag med en kollega innan jobbet…

…har ni tips på någon bra restaurang i närheten av Döbelnsgatan? Jag är nämligen en sådan person som alltid går till samma ställe och tar det säkra före osäkra, det värsta som kan hända är när man kommer till en ny restaurang, sitter o väntar på maten hungrig, och sedan kommer något som inte alls smakar som man förväntat sig… det kan verkligen förstöra resten av kvällen för mig… jag är jätte kinkig när det kommer till min mat, därför blir det till slut så att jag alltid går till samma ställe och alltid väljer samma rätt haha, men idag känner jag mig sugen på att pröva på ngt nytt… fast då måste det vara redan beprövat av någon annan och fått bra betyg… så nu hoppas jag på att få lite tips från er, annars får jag läsa recensioner på nätet, fast dem kan man aldrig lita på till 100%, ägarna kan ju liksom sitta och recensera sig själva hihi…

puss/Natasha