Hur vill du ha mig?  Ståendes på alla fyra med en djup svank så du kan stöta in den djupt? Liggandes på rygg så du måste sära på benen för att komma in? I en sked på sidan där du kan grabba tag om mina tuttar och bita mig i nacken samtidigt som du penetrerar mig? Hårt bunden med en gag-ball i munnen samtidigt som jag bönar och ber för att få bli påsatt?

Jag älskar när män berättar hur de vill ha mig. Vad de vill göra med mig. Och, de får gärna vara detaljerade. Det är ett perfekt förspel och jag blir våt av att föreställa mig alla dessa saker han (eller ibland hon) viskar i mitt öra. Historier kan ofta vara mer upphetsande än porr. Man blundar, lyssnar och fantiserar och kan nästan känna spänningen och dofterna. Dofterna av hett sex. Det doftar lite sött och salt, precis som jag vill ha det. Jag kan nästan känna smakerna på tungan, som efter en lång och intensiv avsugning. 

Hur vill du ha mig?

 

Hur vill just Du ha mig? Kom till mig och berätta. Viska i mitt öra så jag kan känna din kåta och heta andedräkt mot min kind. Jag vill sitta i ditt knä och känna hur du blir hård av dina fantasier. Låt mig få veta vad du vill och hur du vill ha mig och bli upphetsad av det du säger till mig. Vår egna lilla stund där allt annat försvinner och bara du och jag existerar. 

hur vill du ha mig?

Desto mer kinky dina fantasier/önskningar är, desto mer upphetsad blir jag. För ni vet ju vid det här laget att jag är en stygg flicka….. Jag älskar när det är lite utöver det vanliga. Håll inte tillbaka utan våga vara specifik. Ge mig din fantasi…

XOXO

Sandy