Jag blir kåt av EM. Män med vältränade lårmuskler och shorts. De svettas, de skriker, de tacklas och de kämpar. Riktiga vildar och jag älskar det. Många gånger kan man ana deras lemmar genom det glansiga shortstyget. För att inte tala om de stenhårda skinkorna som jag bara vill bita tag i. Åååååhhhhh! 

Behöver jag säga att jag sitter som klistrad framför tvn varje match? Helst sitter jag naken så jag kan smeka mig själv överallt. Hoppas någon ser mig. 

Hela EM är ju som en enda stor testosteron-fest. En hel arena full med upphetsade män. Upphetsade av fotbollen dock men jag slår vad om att säkert varannan sitter där med ett bultande stånd. I alla fall i min fantasi. Efter matcherna är männen riktigt på hugget, höga på adrenalin och lär vara riktiga hingstar. Jag blir gärna påsatt av en man som precis sett sitt land vinna över ett annat land, i fotboll. Tror att jag skulle bli pumpad tills jag nästan tappade andan 😉

jag blir kåt av EM

Sist det var Em satt jag faktiskt och onanerade på en fotboll, mitt under matcherna. satt och gned på den runda och hårda bollen fram och tillbaka. Min klitta blev helt röd och öm men åh så skönt det var. Jag tror helt klart att jag kommer att köra en favorit i repris. Bollen blir härligt glansig av mina safter. Jag borde auktionera ut bollen på Tradera sen. Det är säkert många som skulle vilja smaka på min juice 😉

Jag blir kåt av EM

All fotboll och allt onanerande blir som ett skönt förspel inför varje kväll/natt här på Club Kino. Jag är redo för ytterligare erotiska äventyr tillsammans med er så kom och besök oss efter matcherna och spara adrenalinet och testosteronet till mig. Riktiga män älskar fotboll och jag älskar riktiga män. 

XOXO

Sandy