Grymt bra sex
grymt bra sex
grymt bra sex

Sex! Det har jag gått runt och tänkt på ända sedan jag läste Kenzies senaste inlägg! De flesta av oss har varit med om grymt bra sex och även tillfällen då sexet varit mindre bra! I min perfekta värld skulle man få ha sex precis när, var, hur ofta och med vem man vill! Det sexet skulle kunna jämföras med vulkanutbrott, jordskalv och andra väderfenomen, en sexuell utopi med andra ord! Som med precis allt annat i livet gäller det att utforska, lära sig och skaffa erfarenhet för att åstadkomma grymt bra sex! Hur gör man? Hur vet man? Hur får man?

grymt bra sex

Olika leker bäst

Utvärderingen av sex är oerhört individuellt och subjektivt! Det finns lika många sexuella preferenser som det finns olika vaginor eller penisar, tolkningarna är oändliga! Vad är normalt att tända på och ”utöva” är upp till var och en så länge ingen far illa (fysiskt/psykiskt) under processens gång. Jag kollade runt lite på ”sex” sektionen av ”Men’s Health” och ”Women’s Health” och artiklarna skiljer sig en hel del! Damerna får läsa artiklar som ”bästa positioner”, ”saker jag önskade jag visste innan min första avsugning”, ”anal sex för nybörjare”. Tidningen för män är mindre genus specifikt man läsa artiklar med ett ”vi” perspektiv. Hur åstadkommer man det ena och det andra tillsammans, vad män och kvinnor tycker och tänker om olika ämnen inom sex osv. ”Men´s health” var mer intressant och underhållande att läsa! Ursäkta mitt sidospår här men det är en intressant tankeställare i jakten på grymt bra sex!

Grymt bra sex

Vart ska man vända sig för att få svar? Svaret är enkelt! Strunta i att googla fram ett svar, det svaret blir ändå relativt irrelevant! Eftersom och njutning är individuellt så har du ingen nytta av någon annans synpunkter! Strunta i det normativa det ändras sisådär varje sekel och varför ska någon annan tala om för dig vad du gillar? Ta det med din partner istället! Kommunikation är A och O i vilket samspel som helst! Sex kräver att man är ett team och handlar om att ge och ta! Det är lätt att tappa förståndet i stundens hetta men försök att vara uppmärksam på detaljerna! De må vara små men kan ha en stor betydelse! Prata, prata, prata, innan, under och efter sex!

Hoppas ni alla får en vecka fylld av sex och orgasmer,

Puss Lex

grymt bra sex

Vill du läsa mer?

senaste inläggen