Full body orgasm

Jag har alltid varit väldigt sexuell av mig. Då menar jag inte bara att jag tycker om sex, jag gillar allt runt omkring. Det som i slutändan leder till sex. Allt – Vad är det som gör att man tänder på en viss person, vad är det som gör att den tänder på mig? Allt från sexiga underkläder, outfits överhuvudtaget, spännande leksaker, rollspel. Det finns så mycket som spelar in! Hur man kan tända på något hos en person och något helt annat hos en annan person. Vad jag kan vilja göra med någon men inte med en annan. Spännande inte sant? Tänk hur viktigt sex är! Det är trots att det som gör att vi existerar idag. Visste ni att vi kvinnor kan få upp till sju olika orgasmer?! Detta är ett ämne för sig, inom Tantra kallas det ”full body orgasm”. Fantastiskt inte sant? De kanske vanligaste vi känner till är klitoris och G-punkts orgasmen, anal och fontänorgasm – men det finns så mycket mer att upptäcka och jag är riktigt taggad på att gå en kurs om detta!

Det får mig att njuta…

Vi gillar olika saker när det kommer till sex och kanske till och med olika saker med olika personer. Det som får mig att njuta riktigt ordentligt är när någon vill ha mig. När jag vet att han vill ha mig så mycket så att han har svårt att behärska sig. Och jag gillar när han vågar ta kommandot….

En annorlunda sexdejt 

Så föreställ dig ett stort rum, med stora fönster, mörka gardiner. En riktigt stor säng med stora gavlar. Perfekt anpassad att bli bunden i med rep eller bojor…

Jag har övertaget först…Jag vet att han vill ha mig så har avsiktligt sett till att inte ha på mig någon bh under den tunna klänningen. Under middagen tar jag av mig de små string jag bär, just för att om möjligt- få honom att vilja ha mig mer.

Klänningen har nästan hunnit åka av redan i hissen, han fingrar har redan varit i mig. Väl på rummet knuffar han ned mig i sängen och plockar fram en spreader…Ni vet en sk. ”bensärarstång”. Han sätter fast mina fötter med  bojorna som sitter samman med stången. Tar varsamt mina händer och binder mig med rep som han har satt fast i vardera sida av säng gaveln. Slutligen en ögonbildel…Det är helt upp till honom nu. Jag njuter. Jag har ingen aning om vad som ska hända. Men jag litar på honom. Fullt.

En fantastisk upplevelse. Galet sex. Många orgasmer.

Vad får Dig att njuta? Vågar du gå utanför din bekvämlighets zon? 😉 Kom och berätta! Älskar att höra om diverse fantasier och spännande sexupplevelser!

Om du är nyfiken på vad Lisa gillar så kan du spendera tid med henne eller någon av våra andra flickor nere i ett utav våra privatrum 😉 Puss! Kenzie