Fantastiska fetischer! 

I ett par dagar har vi haft sköna plusgrader och aningen vår, hoppas det håller i sig! Nästa vecka är det påsk och då får man komma hit för att få träffa våra små sexiga och småsnuskiga bunnies som gärna hittar på lite bus! 😉 För kanske har just Du någon hemlig liten fetisch du känner att du har ett behov av att få utlopp för?

Sylvassa klackar, lack och läder!

Första gången jag hörde talas om fetischer såg jag på den berömda Fråga Olle Dokumentären  Ett antal dokumentärer som tog upp många spännande ämnen i temat sex! Fantastiskt program som verkligen visade och tog upp intressanta människor med diverse olika fetischer och levnadsstilar.

På den tiden jobbade jag på ett gym och jag kommer ihåg att jag blev aningen ställd när vår massös medverkade i ett utav dessa program. Hon jobbade ”på sin fritid” med att kliva på män med riktigt höga och sylvassa klackar!

Efter att ha jobbat här på Club KINO i antal år så har jag blivit varse om både en och annan fetisch och tycker idag att det är riktigt spännande och intressant! Något som jag själv upplever är bland det mest vanligt förekommande som många tänder och verkligen går igång på är just lack och läder! Lårhöga stövlar och gärna kläder i just lack eller wetlook material. Antingen på tjejen eller att man själv vill klä sig i det! Att bli dominerad och få vara undergiven är också något många blir riktigt kåta och upphetsade av! Fotfetisch – många går igång ordentligt på ett par riktigt höga klackar, eller fötter i sig! Jag hade en gäst för länge sedan som under vår tid i privatrummet ägnade sig åt att slicka på mina klackar!

Är det inte helt underbart ändå med dessa Fantastiska fetischer!? 🙂

Fantasier blir verklighet! 

På torsdag börjar påsken vilket innebär ledighet för de flesta och vad passar bättre än att festa loss och besöka Club KINO någon av dessa nätter? Kanske är det just den natten du tar steget att förverkliga en fantasi du haft under en längre tid? 😉 För ett tag sedan skrev jag om några utav våra vanligaste fantasier – Vem kan motstå två kvinnor?

Vi har öppet som vanligt 21-07 varje kväll, även påskafton, påskdagen och annandag påsk!

Fetischer eller inte så lovar jag dig en fantastisk upplevelse! Hoppas vi ses i veckan som kommer!

Puss Kenzie

Chanel tar gärna med dig på en tur i Kinky-rummet ;)….