Minns ni när jag skrev om vänskap mellan oss tjejer på klubben? Idag tänkte jag skriva om starka band och göra ett lite mer personligt inlägg än vad det har varit den senaste tiden! Det är även en del av den utlovade överraskningen i mitt förra inlägg! Överraskningen är nämligen att Ebba kommer att jobba nu i helgen <3 ! Jag vet att många av er har varit och fortfarande är otroligt förtjusta i henne och har frågat vart hon har tagit vägen!

Starka band

Så egentligen är det ett specifikt starkt band som jag tänkte prata om! Det är vänskapen mellan mig och Ebba ! Precis som jag tidigare har nämnt så blir varje ”Kino” relation speciell och vartenda tjej som jobbar här får sin egna plats i mitt hjärta!

starka band

Vem är hon?

Denna söta fröken började jobba på Kino när jag var inne på mitt andra eller tredje år på klubben, så 2013-2014! Skulle jag beskriva Ebba i en mening är hon söta tjejen som rynkar på näsan när hon skrattar, har en perfekt rumpa och dansar till den mest oväntade musiken! Det var bland annat på grund av henne som jag själv började dansa till S.U.S.P.E.K.T och Topgunn och flera gånger försökt att lära mig det danska språket. Förutom att vi har liknande musik smak så finns det massa annat gemensamt mellan oss! Båda två är till exempel vädurar! Det gör att vi på både gott och ont är otroligt lika varandra! Jag kan till exempel känna igen en yngre version av mig själv i Ebba! Det skiljer 8 år mellan oss!

Det var dock långt ifrån kärlek från första ögonkastet för oss! Varken Ebba eller jag gillade varandra som mest var mitt fel! Gud så många gånger vi har skratta åt dessa tider!

Vårt starka band

Är det likheterna som skilde oss åt?!? Trots allt fann vi varandra och utvecklade ett fint vänskap! Ebba blev snabbt mer än den söta tjejen som pratar på samma sätt ungdomarna i Saltsjöbaden gör! Hon blev en tjej som jag värdesätter väldigt högt och någon jag inte kan föreställa mitt liv utan! Vi har varit igenom allt möjligt tillsammans! Båda två hann gå igenom en massa olika episoder på alla plan i våra liv! Hon har varit en av de människorna som har stöttat mig igenom mångt och mycket!

starka band

Kom och mys

Vi har inte träffats mer än en gång per år den senaste tiden! Sådant är livet, båda har fullt upp och lever på olika håll! Jag kopplar Ebba till en massa situationer i mitt liv vilket stärker vårt band ännu mer! Min glädje över att få träffa henne i helgen är oändlig!

Jag föreslår att ni som känner Ebba tar tillfället i akt att besöka klubben och umgås med henne! Ni som ännu inte har haft chansen att lära känna Ebba kom och gör det! Jag lovar ni kommer inte att bli besvikna!!!

Puss Lex

starka band