Ett spännande sexliv!

Vilken vecka vi lämnar bakom oss! Byggmässan gjorde att vi haft fullt upp hela veckan med män från hela landet (och även grannländerna) Hoppas att ni hade trevligt och att vi ses nästa år igen! (eller nästa gång ni besöker Stockholm 😉 )

Våren är äntligen här och i veckan ska vi få upp mot tjugo grader! Älskar som bekant den här tiden, uteserveringarna har öppnat och vem vill inte njuta av ett glas rosé (eller två) i solen? Balkongdörren får stå öppen och ska det bli tjugo grader kan man lägga sig och sola- helst naken för att slippa ränder från bikinin 😉 Jag gillar det där- tanken att grannarna kanske skymtar mig medan jag gör det skönt för mig själv…Har man ingen balkong kan man alltid lägga sig i en park eller annan offentlig plats. Det hela blir så mycket mer spännande då 😉

Förspelet börjar i tankarna 

För mig som alltid ser till att unna mig orgasmer så ofta jag kan tycker sällan att sexlivet blir lidande om jag inte ”träffar någon för stunden”. Jag ser helt enkelt till att ”fixa det själv” 😉 Men självklart föredrar jag den äkta varan- ingenting går upp mot en man som vet hur han ska jobba med händerna, tungan och självklart sig själv. Hur han använder sin kuk för att göra det skönt för mig, sättet att röra sig på för att enkelt få mig att komma…

Jag tycker om samspelet mellan båda parter. Förspelet börjar inte när man rör varandra. Förspelet börjar i tankarna, och att skriva och sms:a varandra vad man tänker på, vad man tycker om och vad man vill göra med den personen…Låta förväntningarna byggas upp till max. Gärna under en längre tid, låta frustrationen växa hos båda tills det är omöjligt att hålla sig ifrån varandra. Sex första gången eller om man har varit tillsammans i tio år eller mer ska alltid vara spännande och hett! Nya platser, rollspel, kläder, leksaker, dirty-talk! Ett spännande sexliv behöver långt ifrån betyda en ny partner varje gång man går ut! Tvärtom vill jag känna den jag har sex med, jag vill leka och utforska! Lära mig vad den andra tycker om och har för behov som behöver tillfredsställas! Kanske har man begär och behov man inte visste om att man hade och tycker om! Läs gärna ett av mina tidigare tidigare inlägg just om Behov att tillfredsställa!

Vad behöver du? 

Vare sig man är själv eller har partner så är Ett spännande sexliv viktigt! Jag köper mer än gärna på mig en ny leksak till mig själv då och då just för att jag älskar det! Och jag älskar att prova nya leksaker tillsammans med en partner! Rollspel är en annan sak jag kan tycka är riktigt spännande…men det får vi ta i nästa inlägg 😉 Vad behöver du?

En solig vecka väntar! Hoppas att vi ses här på Club KINO! 😉

Puss! Kenzie