Bara om du vill
bara om du vill

Gnälla, beklaga och skylla ifrån sig allt som händer i ens liv är något jag har svårt för! Livet är fullt av möjligheter men bara om du vill. Har gått tänkt på tendensen att sträva efter snabba och enkla lösningar. Allra helst att någon annan gör jobbet åt en! Livet är även fullt av utmaningar och precis som med Mount Everest är det svårt och ibland omöjligt att bestiga bergstoppen! Där tar likheterna slut. Människan har en enorm potential inom sig och kan inte skylla på väderförhållandena såvida det inte handlar om att bestiga ett berg! Det underbara ligger inte heller i att klara av att nå toppen utan att jobba sig uppåt och utmana sig själv!

Precis som att cykla

Den värsta typen av gnällspik är den som åtar sig en utmaning, ger upp efter en kort tid och skyller allt som gick fel på någon annan! Det handlar oftast om en person som inte har ”bara om du vill” principen som utgångspunkt! För det första så är det helt okej att misslyckas! Det händer alla och oftare än man tror! Var stark nog att erkänna misslyckandet och ta lärdom av processen! För det andra är framgång resultatet av ett hårt och regelbundet slit! Man vaknar inte helt plötsligt i mål! Det är en process av målmedvetet arbete, tydligt definierade mål, misstag och utvärdering av dessa! Saker och ting funkar inte på första försöket! Jag menar det kan inte finnas många som satte sig på cykeln för första gången och var redo för Tour de France?!?

bara om du vill

Bara om du vill

Att vilja, där ligger den största delen av styrkan, varför skulle vi annars ha ett ord som heter ”viljestyrka”? Viljan är en stor komponent i alla våra åtaganden! En annan är tålamod och skynda långsamt mot en helhet precis som myrorna drar ett litet strå i taget för att bygga sitt myrstack. Den analogin kan man applicera på nästintill allting. Ta träningen till exempel, jag går till min PT en gång i veckan, får en liten bit kunskap som jag därefter omvandlar till praktiska beslut och integrerar i min vardag. Varje vecka har jag en AHA upplevelse och varje vecka modifierar jag tillämpande av kunskapen i mina rutiner! Samma sak på universitetet, det räcker inte med att gå till en föreläsning och läsa kurslitteraturen. Den kunskapen ska också bearbetas och lagras för att senare bli en del av mig!

bara om du vill

Att vilja på riktigt

Jag älskar människor med drift som har ett barns nyfikenhet på livet. Det behöver inte handla om något stort, du behöver inte sträva efter att hamna på toppen av Forbes eller vara ett proffs på det du gör. På tal om det så har jag och Luna fått en dansrelation ända sedan hon började. Hon frågade mig en av sin tidiga dagar om att visa något snurr på stången. Ända sedan dess har hon ihärdigt övat in allt jag har visat henne. Luna var redan en grym dansare när hon kom till Kino men nu är hennes dansrutin helt magisk! Den tjejen har lärt sig en massa tricks och verkligen jobbat på detaljerna! Jag är otroligt imponerad och smickrad! Hon har tagit till sig mina tips och skapat något fantastiskt! Det är blod, svett och tårar att lära sig pole, även om processen är väldigt spännande!   

Balans och sinnesfrid

Gud vilken härlig vecka jag har haft hörrni ❤️! Allting har flutit på alldeles perfekt! Träningen, kosten, jobbet och plugget! Ni vet när man är hög på livet? Så har det varit! På lördag fyller jag hela 30 år och tar därav ledigt denna helg!

Denna helg har ni en massa fantastiska tjejer att se framemot, med en massa show och härliga sällskap! Ni som ännu inte badat i vår nya jacuzzi har verkligen missat något!

Ses inatt eller nästa vecka,

Puss Lex

bara om du vill

Vill du läsa mer?

senaste inläggen