Ännu en vecka där jag knappt har hunnit att andas! Därav så långt uppehåll i bloggandet! Förra helgen fyllde jag även 30 och firandet blev festligare än planerat! Planen var ett lugnt firande i form av god middag och skumpa men på vägen hem blev det ändrade planer! Var inte i min bästa form dagen efter vilket tyder på att jag hade en otroligt bra natt! Vilken tur att jag deffar just nu och har råd med kaloriöverskott utan att det påverkar vikten! Idag tänkte jag skriva om gemenskap och duschsex som en liten fortsättning på Kenzies heta inlägg!

OBS! Tyvärr har inte bilderna den bästa upplösningen men det gör inte tjejerna mindre snygga, eller hur?

Bästa tjejer i stan

Innan jag går in på den snuskigare delen av mitt inlägg vill jag hylla våra tjejer! Jag jobbar oftast helger nu och därför blir det lite stressigt med att hinna ta bilder till bloggen! Helgerna är det oftast full fart, både jag och andra tjejer försvinner på mysiga stunder med er män, vi dansar och minglar runt! Finns knappt en stund att hinna med fotandet! Igår hittade vi en liten lucka tack och lov! Först tänkte jag att knäppa kort på vår vackra Luna när hon tricksar på stången! Gissa min glädje när Danny, Rosé och Matilda joinade oss! Jag vill ju självklart skryta med alla våra finisar i bloggen, så the more the merrier! Otroligt tacksam över att tjejerna orkade med mina kommandon över att stå still, svanka osv! Resultatet? Jo men ni ser själva ett inlägg fylld med världens vackraste brudar!

gemenskap och duschsex

Gemenskap och duschsex

Jaha och hur uppkom dessa tankar då? Jo men ni vet att jag styrketränar en hel del? Förra veckan kom jag hem från träningen och hoppade in i duschen! Då föddes den briljanta idén om att ändra strålen på duschmunstycket…Herregud vad härligt och varför har jag inte tänkt på det tidigare? Tänkte efteråt på hur många sköna orgasmer jag har gått miste om! Jag menar det munstycket har jag haft länge, jag duschar 3-4 gånger i veckan och ibland oftare. Alltså säg att munstycket har funnits i 4 månader, vilket är 16 veckor. Det betyder att jag har gått miste om minst 48 orgasmer! Vilken miss!

gemenskap och duschsex
gemenskap och duschsex
gemenskap och duschsex

”Train together – stay together”

Jag är singel men det hindrar inte mig att fundera på vad som kan förbättra alla förhållanden! Vi alla vet att rätt kost och träning bidrar till ett finare yttre och ett lyckligare inre! Alltså borde alla vara måna om sin hälsa i det avseendet! Varför inte träna tillsammans? Ge varandra stöd, motivation och gemensamt bli den bästa versionen av oss själva? Man får en gladare hjärna och mer ork av rätt kost och träning! Bara det kommer förmodligen eliminera en hel del onödiga konflikter i vardagen!

Gemenskap och sex

Dessutom frigörs en hel kompott av olika hormoner vid träning! Bland annat endorfiner som är våra lyckohormoner och bidrar till en minskning i stressnivåer. Tänk då att gymma med sin partner, kila hemåt lyckliga båda två och hoppa in i duschen tillsamman för en het snabbis! Upphetsning utsöndrar dopamin (glädje) och adrenalin (spänning), efter orgasm frigörs dopamin, prolaktin, oxytocin, fenyletylamin, vasopressin, serotonin, och andra endorfiner! Hjärnan är med andra ord hög på vår egna biologiska knark! Tänk vad lite gemenskap och duschsex kan åstadkomma?

gemenskap och duschsex
gemenskap och duschsex

Vardagslycka

Det är inte dyrt att vara lycklig och tar mindre tid än att vara olycklig! Ta alla pengar människor lägger på materiella saker och skräpmat för att ge hjärnan en snabb lycka? Dessa pengar skulle sponsra ett gym kort! Ett pass på gymmet och snabbis i duschen går på några timmar! Dessa timmar som sedan laddar hjärnan och kroppen med lycka, styrka och välmående! Ja men då vet ni hur mitt framtida förhållande kommer att se ut! Än så länge är det duschstrålen och jag klagar inte!

Puss

Lex

gemenskap och duschsex