Ett skönt sommarknull…

Date

Snart är det sommar och då ska jag ägna mig åt en av mina favoritsysslor – att knulla på stranden. Natt som dag och helst ska någon se.

Dagtid är det extra skönt då solen värmer och hettar upp kroppen och gör den svettig och glansig och när jag särar på benen för att bli slickad och solens strålar hettar till på klittan så blir jag så kåt att jag bara vrider och vänder mig i den mjuka sanden. Jag är ju en screamer så när jag blir kåt stönar jag ganska högt och på offentliga stränder brukar ganska många upptäcka oss. Sist var det en snygg ung kille som låg och spanade. Han låg på mage och solade ganska nära oss. Jag såg att han fick svårt att ligga kvar på mage efter ett tag pga ett praktfullt stånd så han vände sig på sidan och la handduken över höfterna och började runka samtidigt som han tittade på oss. jag log mot honom för att visa att jag gillade vad jag såg och det kändes som att han var delaktig i vårt knull. Som en trekant.

Efteråt gick jag fram till honom och gav honom mitt nummer och vi har haft kontakt sedan dess och ska kanske ses i helgen. jag hoppas få smaka på det stånd tidigare bara sett. han hade en sådan snygg och ådrig kuk.

 XOXO

Sandy

Vill du läsa mer?

senaste inläggen