Närhet är plötsligt tabu

Lugnet fortsätter, Stockholm förvandlas till en spökstad efter kl 20 på kvällarna när restaurangerna stänger.  Jag tror de flesta utav oss längtar till det som en gång var! Visst är det svårt att föreställa sig när man ser videoklipp på konserter där människor står packade som sillar, nästan ovanpå varandra! Kommer vi någonsin att krama en främling på en fotbollsmatch igen? Låta någon dricka ur samma cola burk, eller inte tvätta händerna såfort vi kommer innanför dörren? Det här är den nya verkligheten. Närhet har blivit tabu!  Det vi alla behöver, den självklara gesten att lägga en hand på någons axel, att krama de vi bryr oss om eller ha sex med en random människa vi träffar för ett one-night-stand! Det som för många alltid varit så självklart är plötsligt tabu.

Erotiska shower
Erotiska shower

Njutningen av Erotiska shower

Tänk att vi fortfarande har möjlighet att hålla öppet!  Alla nätter i veckan öppnar vi tidigare, redan kl 20.00!
Visst har vi det otroligt lugnt, i somras och början på hösten trodde vi nästan att livet började återgå till det ”normala”. Vi hade allt fler besökare och törsten efter närhet, njutningen av erotiska shower och längtan efter våra fantastiska tjejer visade sig vara stor! Jag tänker att längtan är precis lika stor nu, (om inte ännu större) men många får svårare att ta sig iväg när allt annat stänger så tidigt. Min nyfikenhet hur alla stillar sina begär och behov är otroligt stor! 😉 Jag undrar om VR shower har ökat? Ni vet när man sätter på sig ett par glasögon för att exempelvis uppleva striptease, porr eller kanske en avsugning i sitt eget hem, upplevelsen är som att man har en levande person framför sig! Men man har själv som sällskap (och kanske en tillhörande leksak). Jag fick själv möjlighet att prova för ganska länge sen, och wow vilken upplevelse! Ett riktigt coolt alternativ om man inte har möjlighet att ta sig iväg, men givetvis går det inte att jämföra med att ha en fysisk person framför sig! Möjligheten att andas in hennes doft, känna den varma andedräkten mot ditt öra när hon viskar vad ni ska göra härnäst. Henns hud mot din…

Erotiska shower
Erotiska shower

Strippklubbar behövs

Striptease ska upplevas live! En lapdance ska avnjutas på plats, hennes kropp mot din. Den ska teasa och få igång dina fantasier! Den ska vara porrig och sensuell. Det, är Erotiska shower när de är som bäst! De tillfredställer sinnen, och ger på kort tid en otrolig upplevelse! Därför är jag också övertygad om att striptease aldrig kommer dö ut. Strippklubbar behövs, vi behöver fantasier och en annan verklighet, om så bara för en stund. Nätterna behöver inte vara ensamma och tråkiga. Låt dem bli så mycket mer genom ett besök hos oss på Club KINO! 

Erotiska shower
Erotiska shower

En erotisk show kan innebära att titta på striptease, det kan vara att få en lapdance, det kan vara att se ett par ha livesex. Erotiska shower kan innebära så otroligt mycket, men jag ser det som något sensuellt, hänförande,upphetsande och porrigt. Striptease är så mycket mer än att ta av sig kläderna. Det handlar om att personen framför ger dig en upplevelse. Sättet hon dansar på, hur hon tar av kläderna, hur håret faller,  ögonkontakten. Rörelserna till musiken. Se, upplev och tillåt dig njuta. The show must go on!  Allt som numer anses vara tabu, kanske just Du behöver ikväll. Eller imorgon.

I sådant fall, när lusten faller in, önskar jag er varmt välkomna! 😉

Puss Kenzie