Nya restriktioner from 1 mars 

För ett par dagar sedan kom slaget i magen när regeringen ger nya  restriktioner att alla serveringsställen måste stänga klockan 20:30! Denna gång drabbar det även oss! Som vi har kämpat detta år med att följa alla restriktioner, ett annorlunda år men vi har kunnat hålla öppet och gett er som gäster möjligheten att njuta av sällskap med våra helt fantastiska tjejer och erotiska shower! En chans att få tänka på annat, en möjlighet att drömma sig bort för en stund och fortfarande njuta av nattlivet. Men med regeringens nya regler som gäller från och med måndag den 1 mars kommer vi bli tvugna att tänka om . Detta innebär att vi ändrar våra öppettider. Förhoppningsvis kommer vi att kunna hålla öppet dagtid,  men i skrivandets stund är ingenting fastställt. Vi kommer att gå ut med mer information löpande  här på hemsidan, på instagram och facebook.

Vi ändrar våra öppettider

Vi ändrar våra öppettider

Vilken omställning, nattlivet som så många av oss  älskar rycks plötsligt ifrån oss! Men vi ger inte upp, vi hoppas som sagt att kunna öppna upp dagtid och hålla öppet till klockan 20:30.  Vi ändrar våra öppettider för att ge ER möjligheten att fortätta träffa och njuta av våra sexiga flickor här på Club KINO! 🙂 Givetvis kommer vi att öppna upp som vanligt igen när dessa restriktioner lättas upp! Så vi håller hoppet uppe att detta inte blir långvarigt.

Vi ändrar våra öppettider

Denna helg har vi öppet som vanligt! 

Sista helgen i februari håller vi öppet som vanligt! Fredag och lördag 20:00-06:00 och söndag 20:00-05:00!  Så kom och besök oss och njut av nattlivet sålänge det går! Låt oss ge er en upplevelse att längta tillbaka till tills att vi får öppna upp våra nätter igen! Vi har massor av härligt sexiga flickor på plats dessa nätter för att maxa upplevelsen! Träffa din favorit tjej eller spendera tid med någon du inte träffat tidigare. 🙂 Njut av våra erotiska shower, bada jacuzzi eller unna dig en härlig massage!

Vi ändrar våra öppettider

Jag försöker också att se det positiva i att ni får möjligheten att träffa oss dagtid! För visst är det lätt att bli bekväm med att gå till sängs tidigt när det inte längre finns någonstans att ta vägen efter 20:00?  Tänk er en AW med  striptease efter jobbet en onsdag ? Eller så blev plötsligt  söndagseftermiddagarna så mycket mer spännande! 😉

Håll utkik här på vår hemsida, instagram och facebook så håller vi er uppdaterade om vad som händer framöver! Hoppas vi ses snart!

Massor av pussar Kenzie