Erotikens värld

Ännu en helg på ingång och drygt en vecka av augusti…Lite sorgligt ändå att sommaren är nästintill över. Hur mycket jag än älskar hösten så vill jag ha fler ljumna sommarnätter, vin, bad, sex och allt därtill! Öppenheten hos människor vart man än går, levnadsgnistan, lusten som visar upp den lekfulla sidan även hos vuxna.

Åter igen kommer jag in på ämnet fantasier, vilket kanske inte är så konstigt. Strippklubb betyder för många just fantasier. Hoppet om att få uppleva något utöver det vanliga. Det man inte har till vardags. Önskan att få komma till en annan värld, om så bara för en stund. Erotikens värld.   

Ökad sexlust 

Sexfantasier är viktigt vare sig man är i en relation eller ensam. Ett sätt att lära känna sig själv, att öka sexlusten för onani eller för fysiska sexuella möten. Huruvida man väljer att förverkliga dem eller behålla dem enbart som fantasier är upp till en själv, självklart beroende på vad de handlar om. Jag har skrivit mycket om fantasier förr, läs gärna ett utav mina tidigare inlägg Vilja, fantasi, verklighet .

Fantasier får vara en fantasi, du har ingen skyldighet att berätta för någon, och det har absolut inget med vare sig värderingar, politik eller skyldigheter i övrigt att göra. Men….jag gillar att höra om fantasier. Gärna så snuskiga som möjligt…tänk om du har något att berätta om som jag aldrig hört förut?… 😉

Det är ganska lätt att hamna i obalans i det samhälle vi lever i idag, ofta på grund utav stress, dålig sömn, kost, förväntningar på oss själva eller utifrån. Ideal vi vill leva upp till. Läs gärna vår butiks (Kinoshopping) blogg just om sexlust – ett riktigt bra inlägg!

BDSM ger möjlighet att leva ut sexuella fantasier 

Tack vara BDSM är det många som får utlopp för sina sexuella fantasier gällande makt, dominans och underkastelse i olika roller.  Här spelar kön ingen roll, du kan vara Dominant eller undergiven både som man eller kvinna. Möjligheten att njuta utav mer eller mindre otillåtna fantasier och ge sig hän, att våga lita på någon annan fullt ut.

Alla har vi våra fantasier, de behöver inte alltid vara förbjudna. De kan handla om romantik eller behovet att vara någon annan just för en stund. Club KINO har flera olika rum att välja på om du vill uppleva en fantasi eller komma bort från vardagen. Med den stämningsfulla miljön och alla sexiga flickor omkring dig kommer du lätt i rätt stämning. Jag säger helt enkelt – Välkommen in till Erotikens värld! 😉

Puss Kenzie  

Som ni vet är det dags för Lexie att sätta igång med studierna igen…Tänk att man till och med kan få pluggandet att bli sexigt i våra privatrum – eller kanske behöver du bli uppläxad? 😉