Ännu en vecka har rusat förbi i ilfart! Jag jobbade tisdag, fredag, lördag & avslutar med sista passet för veckan ikväll! Hoppas att jag har lika mycket flyt som de m andra dagarna! Jag har verkligen njutit av att vara på klubben denna vecka! Allt var perfekt! Fick umgås med många av mina favorit stammisar! Skulle kunna säga att samtliga pass har bjudit på kära återseenden med många sexiga och mysiga timmar! Det där fenomenet jag skrev om fortsatte! Helt magiskt! Fick även träffa och lära känna nya underbara män!

Lika mycket flyt

Lika mycket flyt

Vill egentligen skriva längre och roligare som jag har nämnt förut men jag hinner aldrig! Under nätterna på jobbet har jag fullt upp och väl hemma är det fokus på sömn och gym! Så nu tar jag tillfället i akt på vägen hem! Rätt stolt att jag hann fota fina Luna mellan dans och rum omgångar! Har full förståelse om ni har tröttnat på ego bilder i mina inlägg! Så blir det i brist på tid man får helt enkelt använda sig själv som modell!

Ett par på tåget har lika mycket flyt, sitter och rå hånglar…Har så svårt för PDA (public display of affection)! Var tvungen att skruva upp volymen till max för att slippa höra deras smaskande! Sex och kärlek är härligt men allt har sin plats! Kanske om det var ett riktigt snyggt par i mina ögon, kanske då skulle jag njuta i smyg och tjuvkika vem vet?!

På privat rum är en annan femma, jag älskar att leka med mina sexiga kollegor och se era kåta ögon! Jag älskar även att gå på rum med par som går igång på mig, varandra och situationen! Men vem älskar inte att göra en annan människa kåt? Vilken boost! Fick höra i natt att jag har en djävuls ögon och en ängelns kropp! Gästen i fråga gick igång på att jag visste exakt hur jag skulle få honom smäll kåt och att jag njöt av det lika mycket som han! Bra feedback!

Jag hoppas verkligen på lika mycket flyt i natt och framförallt att få njuta av att se ett par kåta och nöjda ögon stirra djupt i min själv!

Ses om några timmar, puss

Lex

Lika mycket flyt