Förväntningarna, intentionerna och verkligheten
Förväntningarna, intentionerna och verkligheten

Hoppas att du som läser detta, hade en fantastisk och lagom porrig Alla hjärtans dag! 😉 Här på klubben började kvällen ganska lugnt, men efter midnatt kom fler besökare som ville dejta alla våra sexiga flickor! Nu är det inte så att alla är ute efter kärlek. Någonstans så är vi alla så insnöade i att “hitta en partner”. Jag tycker att det är en fin dag, en dag med fokus på kärlek, men som singel kan det kännas aningen överreklamerat. Men å andra sidan, i ett förhållande likaså! Det är nästan så att man förväntar sig att uppvakta och bli uppvaktad. Frågan är om förväntningarna, intentionerna och verkligheten stämmer överens. Vet vi vad vi vill ha egentligen?

För några år sedan blev jag bjuden på middag av en fantastisk man jag träffade. Tanken var fin, men att sitta inklämd bland alla andra par som bestämt sig att gå ut just denna kväll var inte särskilt romantiskt. Vi satt alla som packade sillar, det är svårt att föra en konversation utan att de bredvid hör vartenda ord vi säger, och stackars personalen var helt sönderstressad! Jag hade ärligt talat föredragit en middag hemma med tända ljus och ett gott vin. Till efterrätt hade jag önskat mig en het, skön massage som förspel… -Och ja okej! Kanske någon spännande leksak att avsluta med som vi både kan njuta av 😉

Missförstå mig inte, intentionerna var goda och jag älskar att gå ut och äta en middag, ses över en drink och se folk i rörelse. Men kanske inte den kvällen alla andra har bestämt sig för detsamma. Jag överraskas hellre av det mer oväntade. Jag personligen, föredrar ett sexigt sällskap med en flörtig spänning, ett lustfyllt förspel som leder till det heta och porriga sexet alla gånger(!) (Framför att någon känner sig påtvingad att köpa en present i sista minuten)

Jag överraskar mer än gärna och föredrar att ge något som överträffar förväntningarna. Jag älskar att ge honom njutning, både i form utav fantasier och verklighet. Något som får honom att längta efter mer. Hur jag gör det, tänkte jag berätta om i nästa inlägg 😉

Snart kan vi se fram emot våren och alla känslor som hör till! 🙂 Hoppas vi snart ses här hos oss på Club KINO! Jag vet att många har koll via instagram och är nyfikna på alla sexiga flickor som jobbar! 😉 I detta inlägg får ni njuta av bilderna på Lexie och Jackie! Varmt välkomna att träffa dem live!

Puss & Kram Kenzie

Vill du läsa mer?

senaste inläggen