Den bästa starten på året!

Gott nytt år!

2018 är igång, hoppas att ni fick ett grymt avslut på 2017!

Nyårsafton på Club KINO startade ganska lugnt, men ett par glada herrar började tidigt på kvällen och fortsatte långt fram till morgonen! Den bästa starten på året får man såklart här hos oss! Som jag skrev i mitt tidigare inlägg- Så vi firar nyår säger en del om hur det nya året blir 😉 Och snart var firandet igång resten av natten!

Som alltid på dessa högtider dukades en fantastisk buffé upp till oss i personalen och självklart skålade vi in tolvslaget! Dock öste regnet ned så vi skippade faktiskt att titta på alla fyrverkerier detta år- kallt och blött! Betydligt mycket mysigare inne i värmen bland alla kramgoa tjejer som fanns samlade denna kväll! 🙂 Jag föredrar faktiskt att jobba just en kväll/natt som denna! Att spendera tiden med vänner och kollegor som man under året/åren har hunnit umgås med en hel del timmar och nätter, känns väldigt naturligt! Man äter, skålar och kramas precis som alla andra gör denna kväll- fast aningen mer avklätt 😉

Kanske bär vi liiite högre klackar, med lite mer utmanande och sexiga underkläder, och lite extra bling såklart 😉 Men just denna kväll tycker jag att vem som helst bör glänsa hur mycket som helst! 😉  Är det någon dag man ska vara extra allt så är det på Nyårsafton! Så jag hoppas att alla tog vara på denna kväll, för även om just Nyårsafton kan anses överskattat i mångas ögon, så är detta en dag/kväll/natt man får klä upp sig lite extra! Mer glitter, glamour och lyx åt folket! 😉

Häll upp ett glas champagne till frukost, just för att det är sista dagen på året, och för att du kan. Spendera natten på Club KINO. För att du kan och vill uppleva något utöver det vanliga.

Den bästa starten på året! 

Det är precis så man avslutar året. Och när man beger sig härifrån på morgonen- då har det nya året startat. Så nu har ett nytt kapitel i våra liv precis börjat. Jag och hela personalstyrkan på Club KINO hoppas att vi får många nätter tillsammans med er i år!

Många pussar och kramar! Kenzie

Danny och Luna skålar in 2018! Den bästa starten på året!

Facebook Instagram Pinterest Google+

Vill du läsa mer?

senaste inläggen