Äntligen dags för en lugnare vecka! En av dem lugnaste på hela året! Kenzie firade in det nya året med tjejerna på Kino medan jag hade en lugnare Nyårsafton! Var ute och åt skaldjursbuffé, drack skumpa! Så skönt att göra något annorlunda! Traditionellt är Nyårsafton dagen då kvinnorna ägnar hela dagen åt att laga mat i Ryssland och männen badar bastu under tiden! Sedan äter man middag vid 21 tiden och skålar in det Nya Året som alla andra vid tolv slaget!

Fast ändå inte, visste ni att Nyår inträffar 11 gånger i Ryssland? Först ut är folket i Kamchatka, då är klockan endast 15.00 i Moskva och sist ut är Kaliningrad som ligger en timme efter Moskva! Under mina första år i Sverige skålade vi tre gånger! Först tillsammans med Moskva, därefter med Tallinn (där jag kommer ifrån) och sedan tolvslaget i Sverige! Som sagt har det alltid varit en fartfylld dag med storstädning, fix och trix med matlagning, osv! I år slapp jag allt detta! Ändå har sista veckorna i december lyckats bli rätt så fartfyllda med jobb och annat! Idag firar man Jul i Ryssland! God Jul från mig <3

En lugnare vecka

Bus och mys

Hur var min första vecka i januari? Jag jobbade Nyårsdagen, då i princip alla runtom i landet har en latdag äter skräpmat och ser på film! Det var en väldigt lugn natt kan jag säga, precis som det oftast brukar vara! Gör det något? Nä! Jag fick spendera många mysiga timmar tillsammans med underbara Luna! Vanligtvis så hinner inte vi tjejer mer än att växla några ord och kramar mellan dans och privatrum! Det är de här lite lugnare nätterna som vi har kvaitetstid kollegor sinsemellan! Luna och jag dansar mycket tillsammans, den tjejen är helt enastående när hon rör sig! Det jag inspireras mest av är hennes ljuvliga energi! Graciös, vacker och hennes leende lyser upp hela lokalen och värmer mitt hjärta! Kom och se med egna ögon!

En lugnare vecka

En lugnare vecka

En baksida av Jul & Nyår är ju att folk har en tendens att åka bort…Det hade många av tjejerna gjort i år och har äntligen börjat komma tillbaka en efter en! Igår fick jag återigen krama om Vera och självklart passa på fota henne till bloggen! Vi har inte setts sedan veckan före Julafton och i Kino tid är det nog likvärdigt ett helt år! Jag skojar inte! Visst blir hon alltid så fin? Riktigt snygg och väldigt härlig till sättet! När jag gick i gymnasiet var det en ”Vera” jag alltid önskade att vara som! Också en tjej ni bara måste träffa och spendera tid med! Passa på ikväll? Tror inte bloggen skulle räcka till om jag började skriva om alla mina fantastiska kollegor, det är som en godisaffär nere på klubben!

Helgerna är ert största chans att träffa och lära känna de flesta av tjejerna som jobbar på klubb Kino! Så kom då det är en lugnare vecka och få lite extra uppmärksamhet!

Jag fortsätter njuta in i det sista av min lugnare vecka och veckan som kommer! För att om nio dagar har jag min allra första föreläsning! Vilket innebär skola på vardagarna och jobb på helgerna och vissa vardagar! Hej då allt som heter ett liv! Nä då, det blir nog väldigt spännande men tufft!

Nä, nu måste jag springa till Kino! Ses ikväll,

Puss Lex

 

 

En lugnare vecka