En spännande högtid
En spännande högtid

En spännande högtid

Vi närmar oss slutet av oktober och det innebär att Halloween är på ingång! En spännande högtid, lite mystisk på något vis! Har ni inte blivit inbjudna, eller tänkt gå på någon Halloweenfest är ni varmt välkomna till oss på Club KINO. Utklädd eller inte , kom och njut av våra fantastiska flickor i sexiga dräkter! 😀 I Sverige är det en ständig förvirring varje år när Halloween infaller! Halloween är från början är en Irländsk tradition (All hallow’s eve) som spred sig vidare till USA under 1800-talet, och infaller alltid den 31 oktober. Dock brukar vi i Sverige fira helgen innan eller i samband med den 31:a oktober)

Och så har vi Alla helgons dag, en kristen tradition där vi firar martyrer och helgon. En helgdag som alltid infaller den första lördagen mellan den 31 oktober och 4 november. Därav denna förvirring, som gör att vi i Sverige ofta firar Halloween två helger (!) Den sista helgen i oktober, och den första helgen i november.

Halloween och Alla helgons dag

Under 1800-talet då britterna emigrerade till USA tog de med sig sina traditioner, man firade att skördesäsongen var slut och vinterhalvåret började den 31:a oktober. Man ansåg att natten till Halloween var då osynliga krafter var i rörelse och döda själar kunde återvända till jorden. På Alla helgons dag, tänder vi ljus på gravar, till minnet av de döda. (Dagen efter kallas Alla själars dag) Med det sagt så är både Halloween och Alla helgons dag, högtider som ligger nära varandra i tid, och då båda har med döden att göra, skapar det lätt förvirring om vad som är vad.

Låt oss leka och njuta tillsammans

Som traditionen för Halloween ser ut idag, klär man ut sig och knackar dörr bland grannarna för att be om Bus eller Godis. Vi dekorerar med, och gör lyktor utav pumpor. Fester i form av maskerader har blivit allt mer vanligt. Det är nog tack vare USA som det blivit så stort även här i Sverige, och vem älskar inte att klä ut sig? 😉 Nuförtiden handlar det inte bara om kusliga utstyrslar som spöken, häxor, djävular eller Liemannen, utan allt fler tar tillfället i akt att klä sig mer avklätt och i sexiga dräkter. Låt oss ta tillfället när vi kan, här får vi inte bara igång era fantasier, låt oss leka, njuta och ge er en fantastisk kväll att minnas!

Skapa magi för sexlivet

Ta tillfället och var precis vem du vill! Hos oss står Halloween godiset framme och här klär vi oss alltid i sexiga utstyrslar! Men givetvis gör vi oss lite extra fina, det här är en spännande högtid! 😉 Butiken Lustly ligger i anslutning till klubben och har öppet 10:00-24:00 alla dagar om året! 🙂 Här finns massor att välja på när det kommer till ut klädnad/maskerad/rollspel! Inte bara dräkter utan även masker, vingar, peruker och övriga assessorer. Men rollspel kan man ägna sig året om tycker jag! Endast fantasierna sätter gränserna, och med hjälp av sköna fantasier kan man skapa magi för sexlivet! 😉

Njut av bilderna på Nina, Bianca och Honey! Kom och fira denna spännande högtid med oss! (hela helgen, veckan och nästa helg 😉 Vi har öppet som vanligt alla dagar 20:00-05:00! Och glöm inte att nu på natten mellan lördag och söndag (28-29 oktober) ställer vi tillbaka klockan en timma!

Pussar Kenzie

Vill du läsa mer?

senaste inläggen