En sexdröm

Som bekant så älskar jag att lyssna på fantasier, och gärna då olika typer av sexfantasier! 😉 Jag tycker det är spännande att höra vad någon går igång på, och också ifall man vet var man fått dem ifrån! Är det något man funderat och fantiserat om länge? Något som återkommer? Eller är det någon annan som introducerat en tanke som växt sig starkare med tiden? Kanske en sexdröm! Vem älskar inte sexdrömmar? Har ni vaknat av en orgasm någon gång för att ni haft en riktigt het sexdröm? Det är ett helt fantastiskt sätt att vakna på! 😉

En sexdröm

En sexdröms betydelse

Det är inte helt ovanligt med sexdrömmar!  Jag läste en artikel med lite kul tankar om de vanligaste sexdrömmarna och vad de påstås betyda:

  • Sex med ditt ex = En utav de vanligaste sexdrömmarna faktiskt, men som absolut inte behöver betyda att du har känslor kvar, ofta kan vi drömma om den första kärleken då allt var nytt och spännande. Alltså kanske du känner dig aningen ensam eller uttråkad och är i behov av lite mer spänning!
  • Sex med en främling = Näst vanligaste sexdrömmen. Ett tecken på att du behöver lära känna dig själv bättre och bli mer självständig. Du vill ta kontroll, styra och bestämma över ditt eget liv.
  • Sex med din bästa vän = Du är inte kär i din bästa vän, men du saknar något i ditt liv. De tre första sakerna som dyker upp när du tänker på din bästa vän kanske saknas i ditt liv just nu?
  • Sex med en familjemedlem = Inte alls så ovanligt som många tror, tvärtom! Det visar att du beundrar personen i fråga.
  • Sex med någon av samma kön = Detta kan helt enkelt ha att göra med vad personen i fråga representerar.
  • Sex med någon på jobbet = Vi spenderar mycket tid på jobbet och med kollegor, precis som i drömmen med en vän eller familjemedlem så kan denna ha egenskaper du saknar eller beundrar. Sex med chefen kan innebära att du behöver lära dig att ta mer plats eller vill utvecklas på jobbet.
  • Sex på en offentlig plats = Geografiska platser symboliserar ofta en del som tagit stor plats i ditt liv sista tiden.
  • Sex med någon du avskyr =  Vårt undermedvetna kan vilja ha kontakt med personen i fråga. Kanske är det dags att lösa gammalt bråk eller  en konflikt?
En sexdröm

Att ta steget och våga leva ut? 

När jag haft en sexdröm har det ofta handlat om en person som jag tänkt på mycket och som jag fantiserat  om! Ja visst finns det tid att fantisera och frågan är väl vad vi gör av fantasierna. Om det är såpass upphetsande och ständigt återkommande kanske det är något man vill och/eller behöver få göra till en verklighet? Att ta steget och våga leva ut, eller ska det få fortsätta att vara just En sexdröm? Beronde på vilka fantasier man har givetvis, men finns möjlighet att utforska sin sexualitet tycker jag inte att man ska hämma sig själv! (såvida ingen kommer till skada och alla eventuella parter är med på vad som står på menyn 😉 )  

En sexdröm

Fantasier är härligt och sexdrömmar är fantastiskt! Kanske kan vi ge er något att  fantisera eller drömma om efter ett besök hos oss? Våra sexiga tjejer gör sig redo varje kväll för att ge er den absolut bästa upplevelsen hos oss! Många fantasier upplevs för första gången och lika många fantasier skapas! Vare sig det är i början eller slutet av en kväll är möjligheterna många då vi har öppet veckans alla dagar 21:00-07:00! 

Varmt välkomna!

Puss Kenzie 

En sexdröm

Om ni undrar över Carolinas sexiga mask så finns det massor av varianter att handla i butiken Kinoshop som ligger i anslutning till vår klubb! 🙂