Vi ställer tillbaka klockan 

Då är vi snart inne på den helgen när vi ställer tillbaka klockan, vilket som alltid innebär att vi får en timma extra att antingen sova eller festa på! 😉 Så för den som älskar nätterna är dessa en fantastisk natt att ta tillvara på! Natten mellan lördag och söndag ställs klockan tillbaka, dagarna känns kortare och nätterna längre. Jag har alltid varit en nattmänniska, även när jag är ledig föredrar jag att sova länge och börja min dag sent för att vara vaken sent. Andra föredrar att följa solens rytm, att gå upp tidigt för att sova tidigt. Jag älskar de tidiga mornarna, visst finns det något fridfullt med dem, möta folk som är på väg till jobb eller skola, med vetskapen om att jag ska få sova 🙂 Men vad jag tycker är intressant är att vare sig  man  föredrar dagar eller nätter så verkar nattlivet alltid fascinera folk!

Nattlivet

Nattlivet lockar och fascinerar

Nattlivet lockar, vika är de som väljer att jobba på nätterna? Jag vet faktiskt inte varför det väcker ett så stort intresse eller nyfikenhet. Men visst får man både se, höra och vara med om  mycket som inte visas i dagsljuset. Kanske en annan version av människor? Det pryda, korrekta och alltför ordentliga läggs åt sidan för en stund. kanske är natten den tid man känner att man kan slappna av och vara precis så som man är? Utan filter. Strippklubbar är för många en avslappnad miljö utan krav och måsten. Och är det inte så vi vill se andra? I sitt rätta jag? Visst är det trist att behöva låtsas vara något man inte är eller ens trivs med att vara? I nattlivet har jag träffat så otroligt mycket människor, kollegor som gäster, och med det också fått med mig en enorm människokännedom! Kanske är det  skillnaden med nätter, att många vågar vara mer ärliga, och kanske framförallt – Leva ut. 

Nattlivet

Striptease handlar om att bjuda på en show 

I ett tidigare inlägg  skriver jag om vad jag tycker stripease handlar om. Visst väcker Nattlivet en nyfikenhet och just striptease har i alla tider varit ett hett ämne, som gjort för att skapa debatter och diskussioner! För att inte prata om Förutfattade meningar!  För mig ska striptease väcka känslor, att beundra, fascineras och våga njuta! Striptease är en show! Hänförande, erotiskt, sexigt och otroligt vackert!  

Snart är det löning och även helg! Vi har alltid flest tjejer på fredagar och lördagar men då är det också mer folk som besöker oss. Önskar man en lugnare kväll är det oftast mindre folk framförallt sön-tisdagar. Hoppas vi ses snart! 🙂

Puss Kenzie 

Nattlivet