En session i Kinkyrummet
Session i Kinkyrummet

En session i Kinkyrummet

Låt oss prata rollspel, BDSM och heta fantasier! En session i Kinky rummet tack! Lyxen att unna sig spännande lekar! Ni som vet, ni vet! 😉 Föredrar man lite hårdare tag finns alla möjligheter för en njutningsfull stund med någon av våra Dominor! Sylvassa klackar som väntar på att få användas på andra sätt än på dansgolvet 😉  Kanske önskar du smaka på dem? Eller känna dem mot din bara hud? Redskap som piskor, rep eller handbojor finns för din njutning! Hon tyglar dig gärna med koppel om så önskas!

BDSM

Att tyglas med koppel är för den som vill släppa all kontroll för en stund. Hänge sig och våga lita på att någon annan har makten. Och det är vad BDSM handlar om, en Dominant och en undergiven, och det ska alltid ske med frivilligt samtycke från båda parter(!) Man ska vara medveten att BDSM ( Bondage, Diciplin/Dominans, Submission, Sadomasochism ) finns i många olika varianter och behöver absolut inte handla om våldsamt sex. Det kan innebära allt ifrån snällare bondagelekar till något betydligt grövre, hårdare och total underkastelse. Huvudsaken är att båda är överens och att man har ett sk “safeword” om någon önskar avbryta leken.

Låt oss stilla dina fantasier

Här ger vi dig heta fantasier,  och kanske stillar en eller två som du länge haft! Rollspel med sexiga outfits är exemplariskt för den som  har någon speciell fetisch, och/eller tänder på något särskillt! En session i Kinkyrummet är för dig som är nyfiken och längtar efter dominans, och älskar tanken på att vara undergiven!

Är man ny inom detta område, och är nyfiken på att testa lättare Bondage lekar med sin partner rekommenderar jag att läsa på, det finns massor av olika “kit” att köpa som innehåller lite utav allt! 🙂

På bilderna ser ni Jinx som dominerar Carolina i Kinky rummet! Stilla nyfikenheten med ett besök hos oss! 😉 

Puss Kenzie

Vill du läsa mer?

senaste inläggen