Underbara fredag! Känslan mitt på dagen när solen riktigt värmde var att sätta sig på en uteservering med ett glas rosé! Galet vad sol och värme kan göra med ens humör och känslor. Hoppas att vi slipper mer snö och får en tidig vår! Min dag startade med ett riktigt skönt och varmt yogapass, salen har en värme på mellan 38-40 grader. Helt fantastiskt! Iklädd endast ett par hotpants och en topp känner jag hur hela kroppen rensas, svetten rinner och jag känner mig mjuk och avslappnad efteråt. Fördelen att yoga i den värmen är att jag minimerar risken för skador och kan komma ännu djupare i de olika positionerna. När jag tränar tänker jag såklart på nyttan det ger i jobbet. Att kunna röra sig smidigt på scenen och känna sig mjuk i kroppen…Just för att fånga din uppmärksamhet och låta dina fantasier rusa. Jag vill att det ska vara en kväll för dig. Jag vill göra den speciell och jag vill att du ska vilja ha mig. Kanske räcker det att komma in och bara vistas i denna exotiska miljö.

Titta på våra sexiga flickor som bjuder på show. Eller- kanske lyckas jag fånga ditt intresse och få dig att vilja ha mig. För det ska vara en upplevelse att besöka Club KINO. Det är en av anledningarna till att jag aldrig tröttnar på mitt jobb. Möten med alla män! Nya gäster som stammisar. Tiden vi är ensamma i ett utav våra VIP rum. Kanske avslutar vi med en stund i jacuzzin. Bara du och jag. Älskar att vara den som får just din kväll att bli speciell. Och förhoppningsvis blir jag den som gör att du kommer tillbaka. Din egna strippa.

En kväll för dig…

Hoppas vi ses snart! 😉 Puss Kenzie 

 

(På tal om att träna för jobbet-många utav våra flickor tränar poledance regelbundet. Charlie är en utav dem! Kom och se en sexig striptease show redan ikväll!)