Ja då var det snart dags igen! Tisdag den 14:e februari är det Alla Hjärtans Dag! Många älskar denna dag, andra tycker den är mindre rolig och somliga tycker det är trams 😉 Jag anser att det blir precis vad man väljer att göra det till! Har du någon du håller kär är det såklart enklare att planera något romantiskt, sexigt och spännande tillsammans. Kanske slår man på stort och åker iväg ett par dagar? Tar in på hotell och ger sig själva en extra het natt? Eller träffar du någon men vet inte riktigt vart ni står? Då kan man ju alltid köpa med sig något trevligt att äta och dricka,se en film – eller kanske köpa lite roliga leksaker eller ett kul sex spel? Gör det kul och ta inte allt så seriöst! Kanske borde ni gå iväg och se en bio? Fifty Shades Darker? 😉 

Jag såg den igår faktiskt och måste säga att jag blev glatt överraskad! Verkade som att de, precis som jag trodde- har tagit åt sig från recensionerna av den första filmen och gjort sex scenerna betydligt fler och trevligare att titta på! Lite mer action överhuvud taget gällande hela filmen 😉 Inte alls en dålig film att välja till Alla Hjärtans Dag!

Men – singel eller ej- vill du uppleva något alldeles extra denna kväll har jag ju såklart det absolut bästa förslaget 😉 Kom till oss och spendera Alla Hjärtans dag på Club KINO! Flertalet utav våra heta flickor finns på plats för att göra just DIN kväll speciell! Något vi alla är experter på och älskar att göra! För även om vi älskar att mysa med varann (som vi gärna gör om det är lite lugnare om kvällarna) så törstar vi lite extra efter män just denna natt;) 

Så kom och fira Alla Hjärtans Dag med oss! 

Puss Kenzie

(Kanske vill du spendera egentid med Nina eller Charlie som jag fick möjlighet till tidigare i veckan? 😉 )