Jag fullkomligt älskar vår nya design på hemsidan. Den återspeglar riktigt vilken slags strippklubb vi är – elegant, lyxig, erotisk och glamourös. Vi ville förnya oss lite och få våra besökare att verkligen kunna känna in känslan av oss, innan ni ens besökt oss. vad tycker ni, gillar ni den nya designen?

design

Bloggen kommer ni nu hitta i menyn och här kommer ni att få läsa både om en strippas vardag, snuskiga sexuella eskapader, hur det är att jobba på Club KINO och lite tissel och tassel om våra läckra tjejer. Bland annat. Jag som skriver heter Sandy och det är jag och min sexiga kollega Kenzie som står för bloggandet. För att presentera mig själv lite närmare så är jag 27 år och jag har jobbat här i fem år och jag ÄLSKAR det! Jag följde med en tjejkompis som jobbar här och blev helt tagen av atmosfären, den mystiska och erotiska stämningen och dansen. Framförallt dansen. Så, jag började jobba här jag med och har inte ångrat det en sekund. Mina vänner höjde på både ett och två ögonbryn när jag sa upp mig från min tjänst som tandhygienist och började dansa. Men, jag har alltid gått emot strömmen och har alltid vunnit på det så…

Under ”galleri” hittar ni bilder på en del av våra läckra tjejer så du kan ”lära känna” dem innan du kommer hit. Bilderna är både sexiga och avslöjande, och jag är säker på att du kommer att gilla dem. Det blir nästan som ett förspel när du sitter och tittar, suktar och längtar för att sedan komma hit och kanske få en skön erotisk massage av din favorit-tjej, eller favorit-tjejer, vem vet?!

Så, nytt år och ny design. Jag hoppas vi ses snart. Vi längtar efter dig.

XOXO

Sandy