En het frukostdejt 

När man jobbar mycket nätter får man ta vara på den tiden man har. Om jag jobbar flera nätter i rad så sover jag hela dagarna, vaknar och går till gymmet sedan direkt till jobbet. Så, ska man hinna med ett sexliv får man som sagt nyttja den tid båda är lediga. Jag efter jobbet – han innan jobbet. En het frukostdejt.

 

Bästa starten på dagen!

Så efter en natt på jobbet tycker jag om att ta en lång varm dusch, denna gång med sällskap…Jag har precis kommit innanför dörren, hunnit ta av mig kläderna och satt på kaffebryggaren när han ringer på dörren. Jag har haft honom i tankarna hela natten, hans händer över min kropp…hans fingrar i mig…

Hans kläder åker snabbt av och han är stenhård. Precis sådär så att man känner hur han pulserar när jag tar honom i handen…Vi är snart inne i duschen och han lyfter upp mig mot väggen, tar mig hårt och snabbt. Jag njuter av varenda minut, våra kroppar matchar varann perfekt, sättet vi rör oss på tillsammans…magiskt.

Jag kliver ut från duschen aningen omtumlad och skakig i benen, han får mig att komma oerhört snabbt och ändå vill jag ha mer….Så jag serverar hans kaffe och sätter mig gränsle över honom, fortfarande varm och våt. Måste ha honom igen.

Älskar morgonsex! 

Vare sig man har sovit och vaknar tillsammans, eller varit vaken för att ses snabbt innan/efter jobbet så är morgonsex något utav det absolut bästa jag vet! En skön start på dagen, ett sätt att vakna till liv på lika mycket som det är skönt att somna till efter 🙂 Det sägs att endorfinerna man får av sex ger bättre energikickar än kaffe… 😉 Och vem får en dålig dag efter en sådan start?…

Hur startar Du din dag? 😉

Puss! Kenzie