Läste precis Kenzies senaste inlägg om morgonsex! Herregud, ska inte ljuga om att även jag blev rent ut sagt kåt! Annars har jag inte haft så mycket tid över till sex den senaste veckan! Däremot har jag haft en massa andra olika tankar att ägna mig åt!

Olika tankar eller tankspridd

Imorgon är det tenta! Jag har jobbat en hel del den senaste veckan så det har varit en kaos vecka med andra ord! Det som har kört ihop sig mest är min kost! Jag gav mig hän mitt sötsug totalt, varje dag har varit allt från mini till maxi ”cheat day” i form av choklad, glass osv. Mitt humör har pendlat upp och ner mer än vanligt och jag har varit såååå trött! Även om det bara blev två styrketränings pass och en pole träning denna vecka så har jag gått runt med konstant träningsvärk! Det har på riktigt känts som att jag har blivit överkörd av ett tåg! Ni kära män är en av orsakerna! Jisses vad vi har haft fullt upp på klubben!!! Det var längesedan som jag har dansat så mycket! Bra det, nu slipper jag känna skuld för att jag missade ett tränings tillfälle på gymmet 😉

 

olika tankar
olika tankar

Sexigt värre

Ni ser på bilderna ovan att det inte alls har varit en sexig tid för mig! Men imorgon ska jag få utrymme för andra tankar och får rensa bort olika tankar! Förhoppningsvis så slutar min hjärna styra så mycket över min mun och jag kan återgå till en ren kost utan snedsteg! Självklart har inte jag haft så mycket tid eller ork att ta bilder till bloggen så denna vecka får ni nöja er med mina gamla favoriter! På tal om gamla favoriter så ska ni få en JÄTTE överraskning i mitt nästa inlägg!!! Så glöm inte att kolla in här ibland!

Nu måste jag tvinga mig själv i säng, imorgon är det tidig uppgång och en krävande förmiddag!!!

(Bjuder er på lite Påsk inspirerade bilder då det är Påsk snart!)

Puss och kram ses på klubben <3

 

olika tankar
olika tankar
olika tankar