Det kallas livskvalité

Juni har börjat ganska kallt men det hindrar absolut inte våra tjejer att hänga på stan under fredag och lördagarna för att umgås och dela ut några gyllene biljetter till livsnjutande herrar!

Vad gör du för att öka din livskvalité? Är du den som väntar på sommaren och lever just under de få månaderna på året, för att sedan  arbeta och stänga dig inne resten av året? Är livet en fest där det alltid finns en anledning att fira något? Hit kan man alltid komma oavsett vad och när! Ska det firas så lovar jag att vi firar med dig! Skulle du behövas muntras upp från en mindre bra dag så kommer vi garanterat att få dig på andra tankar och göra allt för att du ska må bra!

Mitt sätt för att må bra är träningen. Spelar ingen roll hur trött jag är och sliten jag kan känna mig. Tiden jag spenderar på gymmet är min egentid, och känslan efteråt är fantastisk! Ett hårt konditionspass, en varm yoga klass, ett styrkepass- vad som får mig alltid att må bra. Både gällande hur jag känner mig i kroppen och i sinnet. Nu har jag ett jobb som kräver att jag är i form och tar hand om mig själv. Men det finns fler sätt att ta hand om sig själv på…;)

Och hur duktig jag faktiskt än är på att unna mig själv orgasmer så föredrar jag att ha en man vid min sida- Eller två om jag får 😉 Min kropp är i ständigt behov att tas hand om så hittar jag dessutom någon som är fantastiskt duktig med sina händer – Då får han använda dem över hela min kropp så känner jag mig extra bortskämd!

Det kallas livskvalité 

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så är det dags för svensexor den här tiden på året och här har ni verkligen möjligheten att anordna den bästa dagen för er vän! Hör av er till oss om ni vill ha ett skräddarsytt upplägg och några timmar tillsammans med Stockholms hetaste tjejer!

Puss och kram! Kenzie

Vill du läsa mer?

senaste inläggen