Den stereotypa strippklubbsvärlden 

Vi närmar oss slutet av maj och vi har blivit riktigt bortskämda med över 25 grader om dagarna! Helt fantastiskt! Nästan så man undrar om det här är den sommaren vi får eller om det kommer att hålla i sig? Som jag njuter av att sätta på mig en bikini under ett linne och jeansshorts, ta med en handduk ned till vattnet och spendera timmar i solen! Hoppas på en fantastisk sommar!

Framför oss ligger två händelserika helger! Elitloppet på Solvalla denna helg och första helgen i juni väntar maskinmässan. Detta brukar innebära att många hittar till oss för att njuta av vad Stockholms nattliv har att erbjuda! Som rubriken säger så tänkte jag prata lite om Den stereotypa strippklubbsvärlden. Hur många ser på den utifrån utan att ha en aning, utan att ha besökt eller faktiskt pratat med någon utav oss som arbetar här. För utan att linda in det så väcker just ordet strippklubb känslor. Hos kvinnor som män. Avsky och/eller kanske nyfikenhet? Baserat på vad man hört ryktesväg eller sett på film så har de flesta sina egna uppfattningar om strippklubbar.

Ja, strippklubbar väcker känslor

Den stereotypa strippklubbsvärlden? Tjejer som dansar på en stång medan män ser på. Där kvinnor ses som varor som kan konsumeras av män med nedvärderande kvinnosyn. Fylla, sexhandel, droger.

Texten ovan är enligt mig en skev bild och oförmåga att se objektivt på strippklubbar i Sverige! Istället för att se kvinnorna som tar för sig och njuter av sin kvinnlighet så ses alltid män som förövare och kvinnor som offer!? Sorgligt! Ja strippklubbar väcker känslor. Svartsjuka. Avsky. Kåthet. Nyfikenhet.

Lite lustigt vad Lexie nämnde i sitt senaste inläggHur hon lyckas kombinera studier med heltids nattjobb, och ändå är hon en utav två som får A på sin tenta utav 65 pers! Grattis! Imponerande! Kanske spräcker det bilden aningen om den stereotypa strippan som hon skrev?;)

Ja för kanske är vi precis som vilken annan kvinna som helst…Förutom att vi drar fram vår sexighet till max. För att kunna bjuda på en show som våra gäster sent ska glömma. För att det är vårat jobb, och för att vi älskar det! 😉

Är det svartsjuka eller okunskap?

Sällan pratas det om män som uppträder. Förra året kunde man exempelvis se showen Chippendales i Stockholm och Göteborg. En fullsatt show med manliga dansare som strippar och gör kvinnorna fullkomligt galna med sina inoljade nakna kroppar! Heja säger jag! Love it! Precis lika mycket som jag säger heja till Strippklubbar, i Sverige och världen över! 🙂

För trots det stora intresset och antal besökare  veckovis, månadsvis och årsvis så arbetar Feministiskt Initiativ för att stänga ned strippklubbar. Kanske är det svartsjuka, eller är det rent utav okunskap på hur det egentligen fungerar på svenska strippklubbar?

Nej, jag säger helt enkelt välkommen till Club KINO, en värld med sexiga kvinnor som jag lovar bjuder dig på show och en oförglömlig kväll!

Puss & kram Kenzie

Denna natt fick Luna posera…enjoy 😉