Behov och begär
Behov och begär
Behov och begär

Fantasier berikar våra sinnen

En fantastisk långhelg har passerat med strålande sol och varmt väder! Flertal uteserveringar fylldes och rosé i glasen vittnade om vårkänslor i luften! Nästan så att man för en stund fick möjlighet att glömma all denna coronahysteri…om så bara en kort stund kändes allt som vanligt…Inget vi ska glömma och inte heller ta lätt på givetvis, men visst är det skönt att för en stund önska att allt vore en mardröm? På Club KINO blev vi glatt överraskade att flera av er hittade hit för att träffa våra härliga tjejer och njuta av våra fantastiska live shower! 🙂 Att drömma är viktigt, att ha fantasier berikar våra sinnen och har möjlighet att stilla både behov och begär.

Vi har alla olika Behov och begär

I mitt senaste inlägg skrev jag om hur viktigt det är att vi inte glömmer bort att tillfredställa oss själva(och eventuell partner) i dessa tider. Sex, porr och snusk är kanske ännu  viktigare nu för att vi ska må bra! Vi har alla olika behov och begär när det kommer till tillfredställelse, och det är lätt att hamna i negativa tankar när allt är så ovisst runt om oss världen över. Vi behöver slappna av, samtidigt som vi behöver lite spänning i vardagen!

För någon vecka sedan mötte jag upp en man jag brukar träffa emellanåt på en hotellbar. Båda i behov av att komma ut, se folk, och framförallt, behov av sex. Jag lät honom vänta lite extra, just för att teasa hans sinnen, det var ett tag sedan vi sågs och självklart har jag varit generös med bilder under denna tiden 😉 Han måste ju tänka och fantisera om mig under den tiden vi inte ses…

Jag böjde mig ned, plockade upp mina trosor och la dem i hans hand

Jag hade satt på mig en klänning, lagom lång för att precis täcka mina stayups. Omlott med  lagom urrigning, just för att hans fantasier skulle vilja knyta upp den…Jag går igång på att få den jag vill ha riktigt upphetsad, när han knappt kan hålla sina händer ifrån mig, och det blir dessutom  så mycket mer spännande när man har folk runt omkring sig! Det var vi och kanske tre sällskap till så vi satt långt ifrån de andra, vilket passade alldeles utmärkt för att jag smidigt kunde låta honom se mig ta av mina trosor…Jag lät dem falla till golvet, böjde mig ned, plockade up dom och la dom i hans hand.

En fantastisk start på en het natt! 😉 Vad gör ni för att tillfredställa era och er partners behov och begär? Jag älskar att överraska och få någon ur balans! Det gör att han alltid kommer att komma ihåg mig…Jag blir så mycket mer än  ”En i mängden” 😉

Naket, lättklätt och sexigt 

Vi har alla olika fantasier, behov och begär. Att besöka en strippklubb kan vara en fantasi man länge sett fram emot, en nyfikenhet som behöver stillas. Vilka är det som jobbar här? Vad är tillåtet/ inte tillåtet? Naket, lättklätt och sexigt. Vi pratar magi, liveshower, erotik och glamour. Vi vet också med oss att här skapas fantasier! Det lättklädda och självklara men ändå så förbjudna. En värld som alltid har lockat! Kanske har vi behov utav mer, kanske nöjder vi oss här.

En sexig skolflicka som bär mask…

Vår underbara Carolina klädd som sexig skolflicka bärande mask, får lätt fantasierna att vandra! Vågar du följa med henne till kinky rummet? Eller vill du kanske bli undersökt av en syndig sjuksköterska? Kanske önskar du att ni båda bär en sådan  mask Carolina bär? 😉 Utefter era fantasier, behov och begär  ser vi till att tillfredställa era sinnen och få er på bra humör! Glöm det dystra som pågår i världen för en stund, kom hit och slappna av och tillåt er att njuta! Vi ser till att ni känner er trygga med ert besök hos oss, och fortsätter att följa strikta restriktioner med att inte ha för mycket folk i våra lokaler samtidigt samt hålla säkra avstånd.

Vi fortsätter att ha öppet varje dag, 21:00-07:00! Varmt välkomna!

Puss Kenzie

Vill du läsa mer?

senaste inläggen