Det finns så mycket vi kan njuta utav 

Temperaturen har nästan visat på tjugio grader denna vecka och jag tog faktiskt tillfället i akt att dra på mig en bikini för att njuta av solen! För ett ögonblick glömmer man allt runt omkting, lyssnar på alla ljud, andas in doften av det lite fuktiga gräset. En kaffe och en bra bok…Det finns fortfarande så mycket vi kan njuta utav, må bra utav och uppskatta, det handlar om att fokusera på det goda i livet, för världen har inte gått under! Visst har vi alla varit extremt bortskämda. Vi är vana med att både  kunna resa och köpa både det ena och det andra närhelst det faller oss in. Utan att blinka kan vi unna oss både något njutbart och förföriskt.

Vi har öppet!

Njutbart och förföriskt som att unna oss ett besök på Stockholms äldsta Strippklubb! Visste ni att vi funnits sedan 1989? Här i Sverige lever vi fortfarande i lyx! Många kan tycka att det är ”tomt” i stan, butiker och restauranger stänger och företag tvingas gå i konkurs. Och visst påverkas vi alla! Hela världen drabbas hårt ekonomiskt! Men se vad vi har! Vi tvingas inte sitta hemma dygnet runt, vi får gå ut!  Vi kan träffa våra vänner (om vi vill), vi får gå till gymmet, affären, äta på restaurang, gå på Strippklubb (!) och mycket mer! Vi kan i princip leva precis som vanligt och ändå klagar folk! Uteserveringarna har fyllts rejält dessa soliga dagar och Folkhälsomyndigheten kommer till helgen åter igen att tvingas granska uteställen och kontrollera att restriktioner följs. Så, låt oss fokusera på det positiva. Låt oss uppskatta det vi har möjlighet till! Vi har öppet!  

Njutbart och förföriskt 

För mig är det så självklart att man kramas när man ses, och än idag håller jag på att glömma när man träffar folk och de tar nästan ett steg tillbaka när de ser att jag är på väg! Plötsligt påminns jag och gör detsamma. Avståndet som skapas känns så otroligt märkligt! De flesta utav oss vill ha närhet! Vi vill vara fysiska och få ta på varandra!

Och visst märker vi på våra gäster som besöker oss att saknaden av närhet är stor! Jag är så nyfiken på vad som händer efter Corona, när denna hysteri är över? Kommer folk ha stora sexorgies världen över? 😉 Vi har som ni läst om i mina tidigare inlägg vidtagit åtgärder, vilket innebär strikta restriktioner gällande städning, hygien med att tvätta händer så ofta som möjligt, vi är generösa med alcogel och vi ser också till att ha minskat antalet gäster som får vistas i våra lokaler samtidigt. Detta för att ni som gäster ska känna er trygga, och även vi som personal! Vi behöver se till att ett visst avstånd kan hållas, detta framförallt för att fortsätta kunna ha öppet, och ge er det ni behöver! Något riktigt Njutbart och förföriskt! Våra sexiga tjejer ger er liveshower natt efter natt! Timme efter timme! Striptease när den är som bäst!

Att njuta av atmosfären och kunna slappna av 

Och visst är det så mycket mer än liveshower! Att besöka en strippklubb är för vissa ett typ av ”komplement” för den perfekta utekvällen som har startat med hemmafest, nattklubb och – stripptease med Stockholms sexigatse tjejer som garanterat ger det bästa avslutet på en helkväll! 🙂 Andra spenderar hela kvällen  hos oss, vare sig det är en söndag, mitt i veckan eller fredag så njuter många utav atmosfären, kanske sin favorit tjej eller, spänningn att träffa någon ny!  Det ska vara Njutbart och förföriskt att besöka en strippklubb! Kanske behövs Striptease mer nu än någonsin?

Varmt välkomna! Vi fortsätter ha öppet varje dag 21.00-07:00! 🙂

Pussar Kenzie

Storfavoriten Nina är tillbaka efter några veckors ledighet! Följ henne gärna på instagram (nina.clubkino)  för att se när hon jobbar! 🙂