Hörrni, nu känns det som att sommaren äntligen har kommit till Sverige! ☀️ Peppar, peppar och ”knock on wood” 🌴! Det har varit en sådan härlig vecka att jag håller på att smälla av 💥! Ute på Stockholms gator är det varmt, barbent och sexigt! Kan tänka mig att alla män njuter till fullo med alla lättklädda kvinnor på stan!

Har ni haft det bra i värmen? Bara för att det är varmt så har jag haft mer fullt upp än vanligt 😂! Utöver det vanliga; jobb, träning & universitet så ska det hinnas med att lappa sol 👙 , njuta av allt det mysiga som Stockholm har att bjuda på & plugga till den sista tentan 🤓 innan sommarlov! Konstigt nog så sammanfaller alltid fint väder med ett pass på jobbet natten innan eller en heldag på universitetet! Senaste tre dagarna har jag kommit hem och sovit på gräsmattan för att inte missa solen och chansen att bli brun!

Barbent och sexigt

Varmt, barbent och sexigt!

Våren och sommaren är dessutom tiden då flest möhippor & svensexor äger rum! Förra lördagen fick jag hålla i en möhippa tillsammans med vår vackra Lisa! Jisses vad kul det var! Ett härligt gäng av tjejer som njöt in i det sista av min dans och pole lektion! För mig är dansen en del av mig och något jag gör regelbundet! Så jag glömmer bort att långt ifrån alla kan dansa så som vi Kino tjejer gör! Riktigt kul att få så mycket uppskattning och komma ihåg hur coolt mitt jobb är!

Lisa överraskade den blivande bruden med en väldigt lättklädd lap dance och massa tips på sex leksaker som finns i vår sex shop! Vill ni krydda upp sexlivet (singel som i förhållande) kan ni ta hjälp av mina oerhört kunniga kollegor i shopen! Tjejerna avslutade kvällen med att bubbla i vår härliga jacuzzi med massa drinkar och gott till!

Har ni vänner som ska snart gifta sig och vill avsluta möhippan/svensexan lite sexigare är ni varmt välkomna att höra av er! Ni finner mer information här!

Barbent och sexigt
Barbent och sexigt

Jag vill förresten uppmuntra er alla att kommentera våra inlägg och skriv gärna om det är något speciellt som ni är nyfikna på! Jag tycker att det är sjukt kul att få respons!

Nu måste jag preppa mina matlådor till nattens pass och hoppa in i duschen…ni vet ju vad som kommer att hända där !

Hoppas att vi ses inatt,

Puss Lex

PS. I mitt nästa inlägg får ni njuta av riiiiiktigt snygga bilder på bland annat Danny och Vera!

Barbent och sexigt