Min tur att dominera!

Tänk vad lite värme och sol kan göra med humöret! Det ligger en helt annan doft i luften när värmen kommer och man kan inte annat än att drömma sig bort till en veckas semester! En vecka där alla hämningar totalt släpper och man gör sådant man aldrig skulle få för sig att prova hemma. Eller?

Trots att vi svenskar är kända utomlands för att vara ”duktiga och seriösa” så är vi nog lika kända på att kunna släppa loss ordentligt där våra gränser är obefintliga. Hur kommer det sig? Är vi så rädda för vad som anses vara rätt och fel? Vad andra ska tycka om oss?

Jag fick frågan från en utav våra härliga gäster igår om jag var dominant, skulle jag kunna ge honom vad han behöver och vad han är ute efter? Det fick mig att tänka tillbaka till en man jag brukade träffa emellanåt. Sist vi sågs var det nämligen Min tur att dominera!

Att leva ut en fantasi 

Den här mannen har jag känt i många år och han är någon jag litar på fullständigt. Vi kan träffa andra emellan, han har haft flertalet förhållanden och har även hunnit få barn under de år vi känt varann. Men på något vis återupptas alltid kontakten. Kanske beror det på tilliten, att våga lita på någon fullständigt. Att ge sig hän och våga leva ut det man inte kan eller vågar med någon annan.

Vi har pratat fantasier många gånger och testat mycket. Den här gången var det Min tur att dominera! Med en strap-on. 

Mannens G punkt (eller P-punkt som den också kallas då det är området runt hans prostata som ska stimuleras) pratas det inte lika mycket om som kvinnors (tråkigt nog). Det har länge och är fortfarande, ett laddat område för många, som tror att det är kopplat till homosexualitet. Det är synd att många anser det vara så tabu då det här är ett sätt som ger er män både djupare, längre och mer intensivare orgasmer! Nu på senaste tiden har jag dock upplevt att allt fler börjar visa en nyfikenhet inför det!

En känsla av makt och jag gillar det! 

Detta var inte första gången men det var speciellt. Jag fick uppleva en njutning från hans sida jag inte sett tidigare! Det är en speciell känsla att som tjej, ta på sig ett  strap-on bälte (och tro mig- det är viktigt vilket du väljer!)  Det ska vara ett rejält som sitter ordentligt, just för att kunna bära upp dildon. Jag får en känsla av makt och det är jag som bestämmer. Och jag gillar det. Jag gillar att se hur han först chockas lite lätt, en känsla som snart övergår till ren njutning.

Så vad lockas och vad njuter du utav? Inatt fick Lexie,Luna och Melina dominera varandra 😉 Kanske ses vi ikväll?

Puss! Kenzie