Att vara en strippa, hur är det?

Under mina fem år på Club Kino har jag insett att våra gäster är oerhört nyfikna på oss. En av frågorna man ofta får är: ”Hur är det att vara en strippa?”. Många av er ser oss som gudinnor, kvinnor som inte finns på riktigt. Andra har lärt känna oss nere på rum och de som känner oss bäst är ju självklart våra stammisar som har träffat oss och pratat med oss upprepade gånger.

Även om en strippklubb är likt Disneyland fast för vuxna, där alla drömmar kan bli verklighet för en natt, så är det riktiga och mänskliga tjejer iförda i en Cinderella eller Snövit ”kostym”. Vissa av oss väljer att vara privata medan andra delar mer än gärna med sig av sig själv. Jag tillhör den sistnämnda kategorin och svarar på de flesta av era frågor.

Framöver tänkte jag ge er en inblick i hur det egentligen är att vara en strippa och vad som gömmer sig bakom den fina fasaden!

 

Läckra Anna nere på ett av våra rum

Varför finns inte tjejer som du i verkliga livet?

Den frågan har jag och andra tjejer på klubben fått så många gånger. Visst ställs den i syfte med att smickra oss i vissa fall men oftast känns den uppriktig. Vad är det som gör oss så mycket bättre än ”vanliga” tjejer? Jag har tänkt på det många gånger utan att komma fram till en bra slutsats. Kan det vara så att vi är mer öppna, vågar att ta för oss? Vi skäms inte att ta första steget och ta kontakt med en man och bjuda på oss själva.

Jag tror att de flesta tjejer och kvinnor drömmer om att få vara en ”strippa”. Kvinnan som står i centrum och får alla männens blickar på sig. Enda skillnaden är att vi på Club Kino vågar att leva ut den fantasin.

En hel del tid och omtanke

Ingen kvinna vaknar på morgonen och ser helt perfekt ut. Alla är vi mänskliga och det tar faktiskt en hel del tid att göra oss fina innan kvällen börjar. Lite olika för var och en, vissa kommer till jobbet någon timme innan vi öppnar. Allt för att se helt felfria ut när vi väl kör igång. Håret, sminket, kläderna, musiken you name it, allt ska vara perfekt! Det är just under den tiden som den perfekta drömtjejen skapas. Eftersom de flesta av oss jobbar flera nätter i veckan är risken stor att vi har sovit under dagen. Därmed är denna tid även då många har en kopp kaffe eller energidryck i högsta hugg medan andra äter middag.

 

Att vara en strippa kostar en hel del ;)

Att vara en strippa

Vårt jobb är som vilket annat jobb som helst men ändå inte. Många gånger har jag hört att mitt jobb är lättast på jorden, jag dansar och sen hänger jag på privatrum och tjänar massa pengar. Det stämmer till en viss del men samtidigt så är det både fysiskt och psykiskt ansträngande. Dansen kanske ser lätt ut men jag kan lova att vartenda muskel i kroppen är på helspänn just för att ge den effekten! Vi ger även väldigt mycket av oss själva och lär känna ganska många män under loppet av en natt!

Å andra sidan, vem kan träna och jobba samtidigt förutom idrottare och personliga tränare? Vem får betalt för terapi? Alla ni härliga män får även lyssna på oss, trösta oss, ge oss råd och bidra med livskunskap!

Även om vi njuter av att tvätta bort sminket, sätta upp håret och ta på oss mjukiskläderna på morgonen så finns det inte många andra jobb som är bättre än att vara en strippa!

Kom och lär känna alla härliga tjejer på Club Kino,

Puss Lexie

Anna igen, redo att gå hem efter en spännande natt på jobbet