Många känner  säkert som jag, att hösten är här på riktigt och när man ser att det ska snöa i vissa delar av vårt avlånga land så känns sommaren långt bort! Men jag gillar ju som sagt hösten, och ofta dyker det upp en hel del spännande filmer att se på bio! Så i helgen blev jag bjuden på en aningen annorlunda upplevelse i bio salongen…

En annorlunda upplevelse i biosalongen…

Rädslan för Clowner har säkerligen fler än jag fått efter att man sett filmen ”DET” som liten. Det var med skräckblandad förtjusning jag såg på filmen med några vänner och plötsligt var ens liv förändrat för alltid, clowner skulle nu aldrig mer komma att ge mig glädje… Så när jag fick förslaget om att gå på bio och nu se denna uppdaterade version av filmen var jag aningen skeptisk, tills jag fick en present i min hand…

Hört talas om vibrerande trosor? Detta är helt fantastiskt! Han hade alltså köpt mig ett par trosor med en liten vibrator i! En vibrator som han styr med hjälp av en fjärrkontroll! Förvisso har jag haft kul i en biosalong tidigare, ni vet, man sitter ensamma i raden längst bak…Men detta var något alldeles extra! Att sitta i en nästintill full biosalong, men en vibrator mellan mina ben… Tanken på att de bredvid oss kanske hör hur det vibrerar, hur jag ska hålla mig ifrån att komma? Vågar jag komma? Hur gör jag utan att de märker något?

Men det mest genialiska av denna man…Filmen blev ju fantastisk! Och jag klarade av att se hela…Nästan 😉

Så- en annorlunda upplevelse i biosalongen, det kommer bli många biobesök denna höst 😉

Om DU vill hitta på något roligt så vet du vart vi finns 😉  Här ser vi alltid till att det händer något utöver det vanliga! Har du träffat vår härliga Penny? En underbar donna från Norrland som garanterat kommer att ge dig en spännande stund här på Club KINO!

Undrar hur många av våra flickor som går omkring med vibrerande trosor?… 😉

Pussar Kenzie