”I don´t mind living in a man´s world, as long as I can be a woman in it” . Marilyn Monroe. En utav tidernas största sexikoner och som än idag, 55 år efter sin död, fortfarande anses vara en utav världens sexigaste kvinnor. En ikon män åtrår och vi kvinnor vill efterlikna. Med det blonda håret, och en kropp med ”kurvorna på rätt ställe”. Kanske är det därför, med en utstrålning som vittnar om ett starkt självförtroende som hon känns tidlös? Hon skulle ha blivit 91 år i år, och visst har tiderna förändrats sedan dess, ändå lever hon kvar i våra huvuden som den sexsymbol hon kom att bli.

 

 

I en mansdominerad värld älskar jag att vara kvinna! 

Är det då någonting man ska eftersträva? Att vara en sexsymbol i dagens samhälle? I en redan mansdominerad värld, ska vi ge er män det? En fråga jag får från vissa när jag berättar vad jag jobbar med och var.

Jag älskar att vara kvinna, och jag älskar allt som har med kvinnlighet att göra. Jag tycker om att känna mig snygg och sexig, och jag tycker om att bli åtrådd. Jag är oerhört glad att det fortfarande finns strippklubbar! Där vi som vill och kan, har möjligheten att få göra det vi tycker om! Pratar vi feminism, där många tror att man ska sitta hemma i en stickad kofta och låta håret växa på alla tänkbara ställen på kroppen, och helst undvika parfym(!) Tro mig, hade politikerna fått alla sina åsikter igenom skulle vi ha stängt ned för länge sedan! Men för mig, är feminism att vara stolt över att vara kvinna och att kunna erkänna att man älskar känslan att vara sexig och eftertraktad.

Det finns en anledning varför just pole dance har blivit en så populär träningsform. Lägg till att äntra scenen iklädd sexiga underkläder med ett par riktigt höga klackar, som dessutom gör under med hållningen! Där alla blickar vilar på just mig. Här är JAG i centrum och jag njuter av varenda minut! Jag skäms inte för att jag njuter av männens blickar!

Jag njuter för att jag får spela på min sexighet, och förhoppningsvis njuter NI av att se min show.

Puss! Kenzie