Är ni redo?
Är ni redo?

Är ni redo?

Är ni redo för en kväll på Club KINO?

Nu känner jag att tiden springer iväg igen! Idag  är det Valborgsmässoafton och sedan är vi inne i maj! Denna vecka blev vi lite tagna på sängen då byggmässan drog igång i tisdags och en massa festglada herrar hittade hit! Så kul med liv och rörelse, som vi saknat dessa tider! 😀  Jag hoppas på många sådana här kvällar framöver! 😀 Den absolut bästa starten hos oss får man när man kommer hit med ett öppet sinne, släpp allt annat utanför och njut av våra sexiga tjejer som dansar för er! Jag älskar verkligen att se tjejerna kliva upp på scen och utföra sina shower! Vackert, porrigt och så otroligt sexigt!  Se hur deras kroppar rör sig till musiken! Wow! Är ni redo för en kväll på Club KINO? 😉

Är ni redo?

Längtan efter närhet

Sommaren är nära, är ni redo för alla fantastika nätter vi har framfär oss? 😉 Det känns som att vi är många som längtat efter allt och lite till under två års tid! Det vi förr tagit för givet uppskattar vi desto mer nu! Utekvällarna med vänner har inte längre någon tidsbegränsning, resorna, konserterna och de spontana mötena med en främling. Men kanske uppskattar vi närheten och den fysiska kontakten mest av allt?

Är ni redo?

Låt henne dansa för dig

Som jag skrev i början så får man den absolut  bästa starten om man kommer hit med ett öppet sinne! Jag älskar män som vågar visa att de njuter av  striptease, och avgudar kvinnor! För visst är det otroligt vackert och hänförande? Kvinnor är vackra och förtjänar att avgudas! 😀

Njut när hon fullkomligt äger scenen. Vana rörelser,  som en katt rör hon sig runt stången och  glider sakta ned mot golvet. Möter din blick när hon tar av sig den tajta klänningen…det får dig att önska att hon var naken. Får dig att vilja ha så mycket mer och fantasierna drar igång. Välj henne. Låt henne ge dig en lapdance, låt henne dansa för dig. Känn hennes hud mot din när hon sätter sig i ditt knä, andas in hennes doft och njut av närheten.

Är ni redo?

Nätterna är till för att levas och njutas av till fullo! Vi har öppet alla nätter i veckan mellan kl 20:00-05:00, och vi  ger er möjligheten till många härliga nätter framöver!  Är ni redo för en kväll på Club KINO? 😉 Kom och fira Valborg med oss!

Puss Kenzie

Vill du läsa mer?

senaste inläggen